cajevi |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
od koprive,,,,,,,prvi put cujem...............kazu da je caj bolji od vode..............englezi opet
|
||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolji je od vode za ugasiti zedj u iraku na 45 stupnjeva ljeti jer voda odmah ode u znoj.... tako nekako mi je stari pricao o svojim danima tamo...naravno ne sad nego 80 i neke |
||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zeleni caj. Zbog energije i kad ste na definiciji jer sadrzi jednu tvar (katehin polifenol), koja u suradnji s kofeinom u zelenom caju ubrzava metabolizam i sposobnost tijla da izgara bas masnoce. To djeluje kada se on pije svaki dan. Zeleni caj bi trebalo kupovati u listicima i kuhati si a ne kupovati ovaj ledeni zeleni caj. Ovog pravog zelenog caja preporuca se oko 4 salice dnevno.Malo manje od litre dakle. Ajmo sad malo poduke ako ste za: I zeleni i crni i bijeli (oolong) caj su zapravo ista biljka. Crni caj je potpuno oksidiran i fermetiran i u njemu je ostao samo kofein, bijeli(ako je to isto sto je i oolonng caj) je mjesavina crnog i zelenog, znaci napola fermentiran i oksidiran. Zeleni nije oksidiran i tako zadrzava vecinu zdravih sastojaka. I ova biljcica je otkrivena prije oko 4000 god u Kini. Njihov recept je zliciciu lisca preliti salicom kipuce vode i pustiti 3 min. |
||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E i sad sam procitala da oolong caj nije bijeli caj, pa to zanemarite
|
||
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oolong chaj..to sam bash nesh vidla na netu ovih dana da dobro za mrshavljenje..
|
||
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prije bi reko od efedrina i amfetamina |
||
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma cajevi su zakooon :)
|
||
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uvrstit cu i zeleni caj u svoj repertoar! Bum sva zelena Salim se, cajevi su zakon! Pozdrav Dejanelu i Themaji! |
||
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne, oolong ti nije tako dobar za mrsavljenje kao zeleni. Citaj si jos jednom ovo kaj sam gore napisala. Jednostavno nema toliko aktivnih tvari. Kuzis? Zeleni je ono, najbolje od najboljeg sto se moze dobit od te biljke. Od kad to znam derem po zelenom. samo mi bas nije fini, pa onak, napravim litru i dodam malo ruma |
||
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije ni meni bash fin
|
||
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja od cajeva pijem samo onaj cedevitin od mentola. Najfiniji...
|
||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na pozdravima...
evo bas pijem jednog zelenog! |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A evo i ja sam danas jednog zelenog popio, ali nikako da pocnem malo cesce pit te cajeve, nadam se da ocu od danas, sad po ljeti mi nekako pasu
|
||
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ti unutra tutni limuna i ruma i stavi u frizider..Zasladi grozdanim secerom ili fruktozom, pa da vidis super pica za osvjezenje!! e i ne mislim ruma pola litre Samo malo za okus, ma jedan cep na litru..Mrak! |
||
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
(Moj prvi post)
Ja pijem caj od sipka.Hladni bez secera,ponekad s limunom. Dal probao tko to? citao sam da je sipak zdrav pa... |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |