ajmo jedna strucna pomoc-noge |
Post Reply |
Author | |
Bucica
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Rujan 2010 at 15:37 |
dale ovako...znaci imam 85 kg i š80 cm(skinula sam 5kg od kad sam pocela vjezbat vec 3 i pol tjedna)
i zategnem ja slucajno danas nogu,golu,kad ono muz iz druge sobe dreci: -j....te imas noge ko bob sapp sad!!!!!!?????!!!!!! i stvarno pogledam na listovima dve kvrge,a butina iskoci kad ju stisnem!!!! uzas!!! pa kako!!?? sve bi to bilo ok da ja imam negdje jos barem š0 kg manje,ali ovako -ogromna noga ogromni misic-uzas.A poima nemam kako je do toga doslo... idem u teretanu svaki dan,radim vise crobne ali radim i ancrobne..ono noge svaki drugi dan 3 serije na jedno 5 sprava sa opterecenjem najvise do 25...necu takve noge.Dali da nastavim tako,pa mozda shpek ode a misici ostanu ili kaj ....da smanjim opterecenje ili da ne vjezbam vishe noge na spravama?? pomoc molim |
|
..osjecam se haj
mozak baj baj... |
|
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da ti ne radiš dovoljno cesto i teško s
ancrobnim vježbama noge da odjednom dobila neke ogromne mišice, mislim da se samo radi o tome da su ti se mišici aktivirali pa ti je sad eto noga zategnutija i sve to ljepše izgleda, ja bih na tvom mjestu samo nastavila kako i do sada |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ svinjica
to je to, bucica, nema šanse da si se nabildala za 3 tjedna |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
a muž neka ode u teretanu i nabaci malo mišica kad se bedira sa tvojim mišicima...mislim jel...kontru ubaci ženo....
|
|
Bucica
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
morat cu mu zaprijetit jednim high kickom mojom novom nogom a nista...vrlo vjerovatno nisam navikla vidjet misic na svome tijelu pa me panika uhvatila.... nastavljam u revijalnom tonu pa bumo vidli, tnx na odgovorima |
|
..osjecam se haj
mozak baj baj... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |