ajmo zapeti!!! =) |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | |||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zna se u teretani nabasat i na nekog smotanog trenera
|
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel ti zvuci poznato Blaženko Mrkic?? Navodno da ide na natjecanja i tako...zato mi i je bilo cudno to sto govori.. Edited by strada |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prvi put cujem Al nisi jedina, ne brini
|
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E a recite vi meni za skinut kg i utegnuti se da li je ovo ok program..
To je svaki drugi dan program. Ponekad odem van toga odradit kardio,,ergometar i traka su mi favorite.. On mi uglavnom da petncstak min trake.Kaze da je za moje mjere najbolje negdje oko š50 otkucaja..Koliko su uopce te kardio sprave tocne u mjerenju otkucaja?? Poslije trake ugl. ide ili gornji ili donji dio tijela..Bez stajanja naizmjence razlicita skupina misica..Po 4 serije od 20-30 ponavljanja ovisno o kojoj vjezbi se radi.. Nakon toga istezanje i to je to.. |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
bedara..nikad deblja ali evo..obecala sam ....
%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"> %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"> Edited by strada |
|||
Lucky
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja mislim da ceš ti to uz malo truda lako riješit :D puno srece.
i da, imaš lijep oblik tijela :))) :* |
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Male su slike, pa se ne vidi baš najbolje, ali nije to toliko
loše Samo ne odustaj |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala Lucky Cini mi se da smo slicno gradene, samo sto si ti jedno pa skoro dvajst kila laksa od mene JA bi htjela imati kao i prije jedno god dana 57-58 kg..Sa tom kilazom sam nekako bila najzadovoljnija. Koliko je tebi trebalo vremena da skines nekih pet do osam kg?? Znam da je to individualno ali eto bas me zanima |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ja mislila da ce biti prevelike Ne odustajem definitivno!! Tko bi odustao pored vasih slicica, savjeta, kritika i ostalog |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja mislim da ces uz puno truda i malo srece to rijesiti. ne zavaravajmo se, mrsavljenje nije lak proces al se isplati... i da, imas lijepo tijelo, al ga treba dotjerati. do ljeta ces biti tip top. bit ces prezgodna da bi se druzila s nama luzerima ovdje. Edited by GajbaPive |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda se vecina forumasica,cije slicice skicnem svako toliko, ne bi trebala sa vama druziti a moj je puuut duuug, tako da i'm stuck with uuu 4 quite a long time Edited by strada |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da ceš ti do ljeta....ako budeš trenkoala i
kvalitetno jela super izgledati.... samo nemoj odustajati i naprono trenkaj i dobro papaj.... |
|||
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, slicne smo građe :D ne sjecam se tocno koliko ali znam da sam za kojih godinu dana izgubila š0 kila. S tim da nisam ni nešto vježbala previše samo sam manje jela i izbacila slatkiše itd. |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa to je super u god dana š0 kg!!! Bas si me motivirala nekako...iako se smrzavam tu na poslu zatoplilo mi odma nesto oko srca da bi i ja mogla do ljeta bar 3-5 kg skinut pogotovo zato sto jaaako volim vjezbati, narocito trcati a i teretana mi nije mrska!! |
|||
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajoj baš mi je drago. Ja sam sigurna da ti možeš pogotovo ak voliš vježbati :D držim ti fige :*
|
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naribani kupus svjezi, posni,dimcek,light jogurt,malo soli i octa te tvrdo kuhana jaja...
To sam sinoc jela i mogu vam reci da je bas fiiino Odradila sam jako dobar trening ali me muci to sto vec tjedan dana imam upalu kvadricepsa, tako jaku da ne mogu otic u cucanj u biti odem ja u cucanj ali se ne mogu ustati |
|||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |