ajmo zapeti!!! =) |
Post Reply | Page <1 678 |
Author | |||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma meni se niti mišicna ne lijepi,samo mast-uglavnom totalni luzer što se tice genetike |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zabrijala si, ja ne vidim hrpe i naslage masti na tebi , ali isto tak niti adekvatne treninge za "ljepljenje" mišicne mase, tak d ane kukaj |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tnx! To mi je najdraza od tri koje imam Da se usput malo javim..Vikend je bilo bas ono brljavljenje..Pon. krenuli normalno pa opet zapelo..Cijeli dan morala biti na poslu jer se radnica razbolila pa je pola dana bilo super a druga polovica ajme..Jedino toplo sto se dalo pojesti je bila neka piletina ali pohana (bemu),sa mahunama doduse, ali toliko mi bilo krivo to pohano jest, kad vec dva mjeseca skoro nisam jela przeno i pohano Nakon toga mi se cura iz konobe smilovala jer kao cijeli dan radim, pa donijela komad toooorte aaaaaaaaaaaa!!! Vicem ja nooosi to ca!! Nooosi ca a ona meni ma evo samo maaaleni komadic..Lagana je skroz..Limun/naranca i tako...A meni kao tesko palo jel pa slistim i to Joooj te torte mi nije zao jer jebila dooooobraaaa joooj!!! Biskvit okus rozate a krema full lagana..uf.. Dragi moji eto..junkanje se nastvilo i na pon.. Danas stanje puno bolje ali sam vec toliko umorna da ne znam hocu li na trening.. Cini mi se da mi sljeduje pet dana u komadu po cijele dane na poslu... NE vazem se, ne mjerim se i necu dok ne prode pms, curenje, i ovaj ciiijeli sugavi tjedan!!! Edited by strada |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Veceras smo probali napraviti "zdravu" veceru od sastojaka koji su nam ostali u frizideru.
Tikvice se na tavi, na doslovno kap ulja, lagano preprze. Poslazu se u vatrostalnu posudu, prekriju purecom sunkom,svjezim pomidorom, gore ide par fetica nekog tvrdog sira, prelije se sve jajima i posnim (smixano sa malo soli i vegete) te se tako slaze u dva reda i zapece na 220C u pecnici jedno 30-ak min Meni nije nista posebno a mom dragom i starcima se svidjelo pa eto.. Kad zateknete takve sastojke u frizideru i ne znate sto bi sa njima probajte..mozda vam se svidi Jucer sam radila ruke, ramena i leda..Prvi put biceps sa bucicama od 4kg. 4 serije po 20 ponavljanja u kombinacijij sa tricepsom, naizmjenice i imam bas finu upalu |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo kako je Zoki rekao da treba postaviti ispocetka mjere i slicice, ja postavljam mjere..
Slicice cim se fotic napuni.. S obzirom na brljavljenje u prehrani, nemogucnost treniranja punih deset dana,mjere i nisu lose u odnosu na drugi mjesec.. najvise su me iznenadili bokovi koji su pali za puna 2,5 cm!! Ipak jos uvijek se osjecam ko prase.. Nema veze..idemo dalje jel.. mjere Prsa 93 cm sturk 7š cm bokovi 94,5 cm bedra L-58,5 bedra D 59 cm Nadlaktica D-27 cm Nadlaktica L-28 cm Moram reci da vidim kako su se noge stanjile ali naravno onaj unutarnji dio bedara ide najteze |
|||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
strada
uz to što imaš zahvalnu građu, meni se osobno na tvome trenutno zatecenom stanju jako sviđaju tvoja ramena i ruke.. |
|||
kad ima volje ima i nacina
|
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala njanja
Da ne mislite da sam vas zaboravila..Nikako da postavim slike. Slikala sam se ali od posla i ostalih obveza ne stizem.. Trudim se koliko mogu normalno jesti..Na dane mi se vec polako odabrana spiza pocinje gaditi, pa malo promijenim, pa se opet vratim i tako.. Vodim borbu sa tiramisuom i ostalim kolacima koje mama radi.. Trening vise manje uredan ali ne vidim nekakvog pomaka.. Vidit cemo za jos neko vrijeme kad se izmjerim ima li rezultata.. Ima tko kakav savjet kako ukloniti salo sa donjeg dijela trbuha i kako stanjiti onaj unutarnji dio bedre?? Inace u teretani radim onu "ginekolosku" spravu za bedre i svako toliko mi se misici upale jer povecavam tezinu..Dosla sam do 40kg, 4 serije po 20 ponavljanja..Jel to ok?? Za sad bi jos bilo super kad bi se ruke mogle stanjiti..Radim i na tome.. I'll keep u posted |
|||
www.jessica-rabbit.com.hr
|
|||
Post Reply | Page <1 678 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |