žak houdek - debljina |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
okej, slažem se s tobom, ali baš zato - cemu otvaranje teme? pisanje postova? cemu gajenje ikakvih osjecaja spram tih kreatura, pa makar bili mržnja i gađenje.. ja svakoj toj nakazi u gucciju skidam kapu, dok god se oblaci na racun naivaca i no lajfera... mislim hej.. ako ljudi to puše, zašto i ne bi? sinoc sam malo gledao hrvatska traži zvijezdu.. krasan studio, produkcija, lightshow.. i onda vidim leteci banner preko ekrana "fotografije naših ljepotana na vašem mobilnom telefonu. cijena sms-a š2kn + gprs prijenos) je***a ako je netko stvarno spreman dati š3kn da ga budi Vilibaldov osmijeh sa ekrana... šta se ja tu imam miješati a zvjezdice su tu mjesec, dva, godinu i nestanu.. zato uopce nema potrebe za ljubomorom i frustriranjem. u mom svijetu su ionako samo neko tamo ime u novinama a za Avu Karabatic prvi put cujem od tebe |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma, pokušat cu korizol držat na razini na kojoj treba bit, znaci lime bo racku za estradu, a sad cu uživat u piletini i brdu kupusa
što se tice Ave K., bolje da nisi znao za nju |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaš da se malo šalim samo |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Soner imali smo istu veceru, samo sam ja još jaja gulila uz to |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to je klasika, ja sam još oko 00.00 poždero par žlica posnog i abc sira |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Žak bar pjeva, ova Ava K. ne zna ni to. Postoji gomila zvjezdica u HR za koje ljudi ni ne znaju zašto su "zvijezde".
Žak bar ima odlican glas, pjeva i ekipa ga voli cuti. Istina je da je malo pretio, al ne živcira me. Nije mi jasno kako si dozvolite da vas tako neka osoba iziritira, a ni ne poznajete ju i sl. Ono što me smeta - ne slušam , ne gledam i ne pratim. To je to.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma Avica je zakon,bar s njon nikad nebi bilo dosadno
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |