Akne il bubuljice |
Post Reply |
Author | |
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2007 at 22:18 |
Ima li neko od forumasa problema s ovim , pogotovo pri unosu nekih suplemenata?
Ja sam i u tim godinama kada su najcesce , ali sam primijetio i da se cesce pojavljuju kad konzumiram whey i glukozu. (A bome i cokoladu ) Je li samo slucajnost , ili se i vama desava? |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja u zadnje vrijeme imam velikih problema s licem :( bila sam kod dermatologa, dobila sam nesto za mazat, jos cu morat i tablete neke hormonalne uzimat uzimat.. nisam joj nista rekla da uzimam whey, spomenula sam doktorici ali ona nista nije rekla za to nista, a neki ljudi kazu da mi je to od wheya .. ne znam.. al zbilja koda je od tog-jer mi nikad nije tako bilp, samo, ja to ne chu priznat, i da je..
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci ipak ima to veze....
a sto mislite , jel i fast food isto moze uzrokovati? jer otkad idem u skolu prekoputa McDonaldsa , to primjecujem... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da losa prehrana ima odraza na lice. Pogotovo slatko! Ali vjerujem da decke, iako su po godinama mozda i izasli iz puberteta, ipak muce hormoni, a tu i nema nekog lijeka osim otici u ljekarnu, pokupiti tonike, kreme i sl. (prije potraziti testere proizvoda jer su u pravilu skuplji, a ne pase bas svakom sve) i redovito to koristiti. Redovito je kljucna rijec! |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
cudno , ali kako redovito pijem multivit (u ovom slucaju pro.nutrition) , nestaju
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |