Ako ovo netko naziva djetom onda ravno bang bang |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |
Arter ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Travanj 2012 Status: Offline Points: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Sry zvijezdo
|
|
![]() |
|
Arter ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Travanj 2012 Status: Offline Points: 72 |
O Sry zvijezdo..... sve pet.... ;) |
|
![]() |
|
deborahdyer ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Ok, ok... Nakon svega ovoga, definitivno me prosla volja ovo raditi...
Ok, neorganizirano, blesavo, glupo, stogod... Ovako, nisam neke mrsave gradje ali sam zato oduvijek puuuuna kompleksa... Tako me to i tjera na raznorazne gluposti pa i na ovu... Bilo mi je fascinantno gledati kako ova moja prijateljica mrsavi a s obzirom da bih i ja onda sam odlucila radit isto bez ikakvog razmisljanja, organiziranja itd... Nazalost, tek sam se poslije isla informirati o tome pa sam shvatila da je to nesto najgore sto samoj sebi mogu raditi s obzirom da mi ni zdravlje ne cvijeta... Istina, na greskama se uci... Na srecu pa sam na vrijeme i stala... Hvala svima na savjetima i sorry ako sam vas uspijela nazivcirati! Nije mi bila namjera... |
|
![]() |
|
Sun Chi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Eeej nemoj tako, bitno je da si shvatila da imaš puno bolje opcije prije nego si napravila nekakvu nepopravljivu štetu (znam curu koja je završila u bolnici zbog dijete)
Ako trebaš pomoc oko cega, samo pitaj
![]() |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
deborah, nisi nas naživcirala, mene ceš pogotovo teško, ja sam prvak u flegmaticnosti
![]() Upravo sam ovakvu reakciju htjela od tebe ![]() ![]() Ostani s nama, citaj, informiraj se, pitaj....rado cemo pomoci ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
deborahdyer ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
hvala, hvala!!! jbg, ipak sam ja plavusa u dusi!
![]() e pa cisto da se pohvalim, danas sam i u teretani bila.... jooooooooooooooooooooooooj, sve me boliiiiiiiii!!!!! ![]() I napokon sam danas, nakon ne znam koliko vremena, pojela DORUCAK!!! zamislite vi to! to je napredak u mom zivotu! ![]() |
|
![]() |
|
kaja_30 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 11 |
Super,deborahdyer,i ja sam muku mucila s mesnim dijetama i dobrano su mi naškodile,nema šanse da isprobavam bilo kakvu dijetu više,trudim se jesti kak spada i vježbati,i to je to!
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |