Alkohol i proteini |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa na forumu sam uspio procitati kada je najbolje uzimati whey i koji omjer wheya i dekstroze !
Prosvjetlite me njab sam i nemam baš mogucnosti saznati te stvari iz prve ruke !
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa bitnije ti j da znaš zašto bi ga uzimao, koje možeš imati koristi, dal ima mane, a to kak se konzumira je na drugom mjestu.........
nebuš dobio nikakvu cistu mišicnu masu zato kaj piješ whey, dobil buš mišicnu masu ovisno o cijelokupnoj prehrani, a najmanje , odnosno gotovo ništa o whey-u. WHey je hrana, kao is vaka druga, nema carolija u njoj, nicega od cega rastu brže i veci mišici.........to je jednostavno prakticni nacin za "pojesti" obrok poslje treninga koji lako možeš nositi sa sobom i koji ti daje komociju da ne moraš nakuhavati i gutati granu poslje treninga ako ti se ne jede..........popiješ ga i osigurao si sve hranjive tvari kao da si i pojeo i to je uglavnom to ,kao postoje beneficije whey-a radi nekih probiotickih i tvari koje mogu doprinjeti imunitetu , ali to je sporedna stvar i nedovoljno dokazana........uglavnom ako imaš adekvatan proteinski unos iz hrane taj whey uzimao ga ili ne nece napraviti neku razliku u mišicnoj masi a da bi ju ti vidio ..... Edited by The Phoenix |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prokomentirat cu naslov, za ostalo nemam komentara
Npr. Puno treniramo, zdravo se hranimo, pijemo proteinske šejkove, a uz to se navecer naroljamo ko rakete..šta se dešava!? Jetra gubi svoj balans, u tom trenutku jetra se bavi detoksikacijom alkohola a one korisne stvari -transport proteina u mišice, prijenos vitamina...- ne radi u cjelosti, nego samo djelomicno što ne zadovoljava izmjenu tvari. |
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahahaha, veliš tak dobri prijatelji ne postoje |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedino........jetra i ne vrši transport proteina u mišice al dobro, definitivno cuganje opterecuje jetru u njenim funkcijama |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne vrši! To je tako figurativno receno...
|
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
O jbm imam š7 godina pa šta vi mislite da ja ne pijem jbt ! Ne pijem 2-3 mj. i onda jednu subotu pijem !
Imao sam ponude i za bijeli prah xD !
|
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I nisi uzeo... A alkohol,ako se naroljaš svako 2-3 mjeseca,a prehrana je ok onda nema problema i ne tresi se,a proteini stvaraju masno tkivo isto kao i cokolada.Ako pojedeš jedan red nece ti bit ništa,a ako popiješ 5 shakeova normalno da ce ti,prije svega organizam to odbaciti,a potom i pretvoriti u masno tkivo jer ne može toliko brzo apsorbirati proteine i stoga višak prelazi u salo. |
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam uzeo bez brige nisam glup da to uzimam !
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bi vec pod zemljom bio |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Veceras cu ja biti pod zemljom
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma Zvonimire, whey protein nije droga.. Malo više citaj o wheyu i ne boj se - nece ti biti ništa. Kako kaže davor, mi bi svi vec bili pod zemljom da je to štetno. Whey protein je protein sirutke odnosno dobiven je iz mlijeka. Da li je mlijeko štetno? Pivu u ruku, i ne boj se mixa alkohola i wheya. Jedino što se boj - da alkohol utjece na testosteron i mišicni rast.. Samo to...
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kad vidim sve one dodatke u whey-u odmah pomislim na HEMIJU !
Veceras pivica i vino :D
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bez uvrede, ali to je zato što si u potpunosti ne educiran o materiju koju gledaš/citaš na poleđini. Nebi ti bilo loše malo nauciti ;) |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se, Zvonimire - kreni malo s citanjem pa nece biti bojazni od wheya
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |