alkohol?? |
Post Reply |
Author | |
darkdust17
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2013 at 16:40 |
|
|
darkdust17
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
se smije alkohol u umjerenim kolicinama znaci sub. navecer pitit dok se pije whey protein i glutamin ?
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
naaravno da smijes,whey je samo hrana....samo pitanje je koliko ce ti alkohol opcenito utjecati na rezultate
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nece ti naškoditi , ali jedini problem bi ti mogla bit izmorenost u subotu ili ned, kad budeš morao odradjivati treninge
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
probao sam sve i preporuka je da ako piješ sljedeci dan odmoriš ili odradiš neki kardio za neki detox jer alkohol isušuje tkivo pa ono, treba se prvo rehidrirat pa onda dan poslije udarit po treningu i ako se vec mora bit nek bude umjereno :)
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
6. mjesec prošle godine rekordne temerature + 30 i nešto, dolazim u subotu ujutro u 6 doma, dižem se u 10 ujutro i u teretanu.. Izdržo sam jedno pol sata i vani se skoro srušio,a alkohol isparava još uvijek.. I mislim da je to bio zadnji put kad sam bio u teretani :) |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja alkohol vec skoro 4 god, ne konzumiram... eventualno na nekim bas posebnim dogadajima, al to je mozda par puta godisnje... a u teretanu nikad nisam isao ako sam dan prije do kasnih sati cugao
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |