Aminostar Whey š00% |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
al mislis thorn da ovaj vara na proteinima gleda san tu stranicu i tip je reka da dodju original zapakirani ,a cini mi se da se ona kesica nemoze otvori pa ponovo zatvorit da se ne primjeti,cini mi se ok a i illy potvrduje
Edited by zmaj |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rekao mi je da u srijedu narucuje.. tako da cu ja u ponedjeljak najvjerojatnije uplatiti... i doci ce mi za š4 dana..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a bože šta vi brijete? ja pijem taj whey i dobar je ko i svaki drugi, došlo je neotvoreno i netaknuto |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha.. gamad jedna.. ja probni kunic.. ne ne, Ily je vec narucio.. ako pljunem sada 600kn u vjetar, naci cu ja njega , a onda |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ti on da broj tekuceg pa priko uplatnice platis jelda,a kako mu dokazes da si uplatija
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imaju ispisi za takve stvari a i zna covjek koliko ima na racunu, lol |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
U ponedjeljak narucujem.. Ily, nadam se da je pouzdan
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
moga bi i ja ranije narucit iako iman jos nekih 2.5kg vidit cu
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mozda ipak necu.. vjerojatno ce mi frend u Sloveniji uzet 4,5 kg proteina..
|
||
|
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |