Amy-prijava |
Post Reply |
Author | |
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2012 at 21:33 |
Pozdrav svima. Zovem se Amanda, imam 24 godine, dolazim iz Vršca (Srbija). Studentkinja sam fakulteta za poslovne studije, tacnije apsolvent. Cilj mi je da se zategnem i poboljšam formu koja nije baš jako loša, ali uvek može bolje Ne idem u teretanu, ali planiram da krenem od sledece nedelje, verovatno 3x nedeljno. Do sada sam vežbala samo kod kuce, na orbitreku, radila klasicne trbušnjake, cucnjeve, iskorake.. Nemam zdravstvenih problema niti poteškoca u treniranju. Ovo su moje mere:
Visina-174cm Težina-56-57kg Obim grudi-86cm Nadlaktice-25cm Bedra-52cm Bokovi-96cm Struk-68cm I slike: Trenera još uvek ne mogu izabrati pošto vidim da ih nema za sada |
|
soksok
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme meni, pa ti si idealna...kaj ti fali?
razumijem da se želiš još malo "stesat", ali ja bi bila sretna ko malo dijete da dodjem do tvoje faze :)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
6pack incoming xD
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |