Žanamari Lalic - teretana |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf što se preznojila... baš je fina...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma daaaajte, Žana super izgleda!
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š mislim, nije mi draga, a facu si je skroz sjeb sa neuspjelom operacijom nosa, ali da ima hebacko tijelo- ima |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahahhha to je to Pa zar niste primetili da su najvece ribe uvek one koje imaju ruznu facu + dobro ili cak prosecno telo al' se budze...I imaju velike sise, naravno? U svakom slucaju, ok je, svidza mi se njen stomak Edited by Morrighan |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahha a daaj LICE 6 BODOVA TIJELO 3 BODA SISE š BOD Moji priroriteti |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zavodljiva Žanamari u bikiniji izgleda sexy
eh, teško je procjeniti što je photoshop na slici, a što nije.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme prelijepa je!!!!!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa je
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prezgodna je! Prelijepa nije.
|
|
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
meni je, osim kaj ju mogu svrstat pod tip "zgodne zene", prije bi ju mogla svrstat pod "lijepe zene"... nije ni malo umijetna, bas je ljepotica... steta sto se nemre rec i za njenu unutrasnjost da je lijepa...
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa zar znaš nešto o njenoj unutrašnjosti? Dobra je ona.
Bolja nego se cini. Nije joj nimalo lako na našoj sceni i nije toliko površna koliko se zapravo predstavlja svojim oblikom samopromocije. To koliko je ja osobno poznajem (a to nije preblisko, ali je dovoljno) je zapravo dovoljno da kažem da je ok osoba. Sto se umjetnog tice... imala je operaciju nosa, a i grudi (iako ovu drugu teškom mukom priznaje.. a za prvu uvijek govori da je radi devijacije septuma, a ne radi estetike, radila.) |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A znaci operirala je sise - izgledaju predobro da bi bile prirodne. Edited by Mr G. |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
kao da to nisu dvije razlicite operacije. |
|
Strong is the new skinny.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
da..moj brat je radio operaciju radi devijacije septuma...ali nije si popravio nos...al dobro...kad on ima lijep nos ;))))))
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj prijatelj je nesto radi sinusa operira, a usput mu je ispravilo nos
|
|
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam cula od prijateljice svakakve price o njoj.... neki dan je radila za jeger dok je Zanamari bila gost i hostese su joj donjele narukvicu od jegera i ona je na to njima prokomentirala "halo, da ne bi ja to mozda nosila.. ja samo promoviram one koji mi placaju" u bahatom tonu i okrenula se tom nekom prijatelju i nasmijala i dala 5 ... -.-' nije da bi sad svi poceli piti jeger jer ona ima njegovu narukvicu, ali aj dobro.. i kaze kao da se cijelu vecer ponasala ko da je pokupila pamet cijelog svijeta...
|
|
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |