Žanamari Lalic - teretana |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A moguce, zvuci kao nešto što se može od nje ocekivati...
Ipak, to je maska (i ne opravdavam je time). Kad vidim da se ljudi tako ponašaju, vidim ogroman strah u njima... tužno. |
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
" A moguce, zvuci kao nešto što se može od nje ocekivati..." - a dobra si!
a moguce je da je maska, mozda joj je jednostavno bio takav dan ali dobro nebitno... poanta prije je da super izgleda! stvarno sam se iznenadila kad sam sad cula za operaciju grudi.... |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad je ne želi priznati otvoreno, a svi koji je poznaju
dulje jasno je kao dan. Ne mozes prvo imati neku dvojku, pa skociti na cetvorku samo radi pushupa. Nažalost. |
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, nazalost
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma bolje dvojka nego falša cetvorka
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a slusaj meni odgovara i prirodna dvojka i falsa cetvorka, ali draze mi je vidit falsu cetvorku |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
|
živili naši mužjaci
i mi bi volile da je š8 u mirovanju,bar ok , možda malo karikiram... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa normalno da bi volile al je***a,trazite crnce. inace ono san ja reka u poluzajebanciji nekoj. sise ka sise,jebige triba bit umjeren u svemu |
||
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma naravno da je zajebancija, šta ce drugo bit
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma baš me briga kakav je u mirovanju.
|
||
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi, pazite da ne prijeđete granicu dobrog ukusa!
Slobodno otvorite posebnu temu za velicinu i centimetre.. Ann, surađivala si s Žanamari ili? Da li se da zaraditi kao pjevac u HR? Vrijeme je Interneta i YouTube-a, možda se nekad i dalo, no danas su puno manje šanse... Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Živi se manje/više od gaža, nešto manje od tantijema (jer pjevac dobija š0%, kompozitor/aranzer/tekstopisac po 30%), a ponajviše od sponzora i unovcavanja medijske exponiranosti na razne nacine. Dakle, prodaja cd-a i slicno 0 bodova... to radimo za ukras u današnje vrijeme. Dakle, koliko pjevaju, toliko imaju, malo se toga kotrlja samo od sebe, osim ako su stvarno velike zvjerke i/ili pišu sami svoje pjesme. Zato ona sad pokušava i sama pisati... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam koliko bi ona trebala imati gaža godišnje da bi pošteno živjela.. ? Nekad je to bio profitabilan business, danas je druga politika i situacija - danas uspijevaju samo velike face, npr. Sevka ili Oliver koji naplate 2h pjevanja za Novu g. preko 50 000€ . Ostali skupljaju ostatke... Cd industrija je "propala", ne znam kako više ti pjevaci preživljavaju.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |