Žanamari Lalic - teretana |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Author | ||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jeli je ko jeba?
![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ajde zmaj, oladi malo.. ne možeš tako razgovarati.. Možeš komentirati njene vježbe i izgled, ostalo se suzdrži.. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
dobro |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
PAZI šTO ŽELIš, MOGLO BI TI SE I OSTVARITI - KAO MENI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
![]() |
||
![]() |
||
tweety ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
|
ajmeeeee,svašta bi ja sad rekla......ali ce me Zoki nac i istuc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Otvorite neku posebnu temu u offtopic podforumu pa diskutirajte. Ova tema je fokusirana na Žanamari. Inace, nemam ništa protiv ženskih razgovora, neka samo bude to u prikladnoj / zasebnoj temi. |
||
|
||
![]() |
||
tweety ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
|
eto vidiš!
![]() ja zatvaram usta ![]() |
||
![]() |
||
|
Ne moraš zatvarati, ne prijetim ja.. ![]() Otvorite zasebnu temu i to je to. Vratimo se on topic.. |
||
|
||
![]() |
||
zanamari ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
|
prijatelj kojem sam dala 5 je stipe bekavac, kojeg cesto zezam da je sponzorusa jer nosi brandove po sebi firmi koje su mu platile naravno da to nosi. ova izjava je bila zafrkancija na racun toga. a uostalom ne bi bilo fer prema firmama koje placaju sponzorsvta takvog tipa nositi na fotkama za medije oznake drugih brandova. to zna svatko tko se bavi bilo cim sto ima veze s medijima. svi drugi komentari na ovom forumu su mi kul. svatko ima pravo na svoj ukus misljenje i slicno, ali cista zavist, tracevi i negativni konteksti su mi uvijek bili enigma. sto se tice mog znanja o treniranju...priznajem nisam neki teoreticar...i uglavnom slusam trenere, i trudim se. ovaj klip je bio cisto prijateljska zezancija s Brđom (snimateljem s index-a) koji je skroz kul lik. Nije poanta bila da prosipam pamet. cice su prave da pravije ne mogu biti. hvala Bogu na hormonalnim promjenama kod zena koje su nekad zasluzne za bujnije faze...a nekad za ne tako bujne. Tko je ikad imao ili dotaknuo cicu zna o cemu pricam. ili da uploadam rendgensku snimku? slucajno naletih na ovaj forum. vidim da ima dosta normalnih forumasa ovdje i da administratori drze dignitet foruma na razini. thumbs up. i leave in peace. |
||
![]() |
||
zanamari ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
|
ne daj Bože. djevica sam s 28. po horoskopu. |
||
![]() |
||
|
Pozdrav Žanamari. Nisam ziher jesi li prava ili ne (da se netko drugi ne predstavlja kao ti.) Drago mi je da si se javila, i reagirala na topic. To je lijepo, vjerujem da nije bilo prenegativnih komentara. Slobodno ostaneš u temi ukoliko misliš da vrijedi podijeliti neka iskustva u treniranju i prehrani. ![]() Edited by Zoki |
||
|
||
![]() |
||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|
I meni je drago da se javila ako je to stvarno ona , to ne znamo...
Isto bi voljela da nam i kaže kako jede, tj. kako izgleda njen jelovnik , koliko jede, kada, kolicine , kako kad ju kriza drma ko nas ovdje i tako ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
5 stranica teme, koja bi trebala bit osvrt na video, pretvorilo se u tracanje osobe koju ovdje nitko ne poznaje dobro da bi mogao nešto pametno rec o njoj.....jel uopce bitno da li su grudi prave ili ne, nos "sređen" il ne? Njen život, njena stvar. Da li su uvijek price rekla kazala tocne, ili su proizvod necijeg kuta gledanja i nedovoljnog poznavanja cjelokupne situacije? Ko da se nikome od svih nas nije dogodilo da smo ispali totalno krivo u nekoj situaciji nekome sa strane jer nije znao cijelu pricu koja leži iza toga...meni puno puta.
..ne spuštajte se na tu tracersku razinu, nece se valjda i ovaj portal pretvorit u nešto cega ionako ima previše svuda oko nas... peace, i izvucite nešto korisno iz tog videa ako mislite da ima, ako mislite da nema, zaboravite i krenite dalje ![]() ljudi nikako da se nauce da žive i puste druge da žive.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
tako je i nasta moj komentar( |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Sutra nam dolazi renata sopek pa da vidimo tko ce sumnjati u istinitost tog nicka |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |