AnastasiaB-nemam slogan |
Post Reply | Page <1234 14> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zapisano (nemoj procitat zapišano) ,nemoj
da te moram podsjetit |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biti cu kriticna...nemoj mi zamjerit! Razumijem te u potpunosti kad kažeš "nisam ni blizu toga što želim" jer i sama uvijek ciljam na ono idealno i još uvijek nisam ni na pola puta. Tebe isto ceka ogroman posao, nije lako sredit guzu, a u tvom slucaju ona "visi" pa ce trebati dosta se potruditi kako bi ju podigla i zaoblila, a i riješila da se ne vidi naborana koža ispod. Trbuh mi uopce nije loš, sviđa mi se! A i sama znaš kak se on ponaša i kak ceš ga stesat, tako da ne cu duljit o tome! Kao kompletna slika za pocetak, sviđa mi se i samim time što si se pokazala tu znaci da želiš vidljiv pomak! Držim ti fige i budemo ti pomogli, ne! |
||
LiveStrong
|
||
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovdje su samo curke sa lijepim guzama...decki uzivate
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na kriticnosti zika, s obzirom na to što ja mislim o svojim fotkama stvarno nisam ocekvala ovoliko pozitivnih komentara. naravno da sam svjesna ovog što si rekla oko guze i molila bih kad ti se bude dalo preporuci nešto u tom smjeru
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oh, za guzu sam strucnjak! Sutra cu imat vremena na poslu popodne, pa cu ti dat par ideja i savjeta, makar nema tu puno filozofije, vecinu puta samo moraš odabrat dobre gace! |
||
LiveStrong
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni izgleda uopce ovako zahvaljujuci iskoracima i deadliftu, prije je bilo gore. svaka dodatna ideja je za prigrlit. i hvala
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kaj ti je |
||
LiveStrong
|
||
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OšK-2QsPWPk
probaj ovu vjezbu nju izmedu ostalog radim i super je |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ubaci glute bridges.....s šipkom i utezima naravno........proguglaj
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
wtf? omg, xd, lol |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš da je pretjerala? Meni se isto ne cini da takkk visiii, uvijek može bolje dalkeo od toga i nije savršena , al ne cini mi se takkk viseca.... Sve više mi se cini da je Zika dobro rekla da najviše i u vecini puta ovisi o gacicama koje obuceš |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
o vec prvi prijedlozi, hvala došla sam malopre s treninga, pogledat cu. @ Iluvatar mislim da je zika dobrim dijelom u pravu
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iluvatar misli da nije no svatko ima pravo na svoje mišljenje, kažu |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
po meni, definitivno je spuštenija, ali vidim pomak otkad radim deadlift i iskorake, sad još kad ubacim novih vježbi i uspijem izvest široki cucanj ravnih leđa, gotovo da sam optimisticna
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se ne cini tolko spuštena kak sam rekel......neg prilicno dobra, moze se to utegnit i podic al nije tolko kriticno ni blizu......
Ja sam iskreno ocekivao puno goru situaciju Anastasia s obzirom kolko si kukala oko stanja donjeg dijela tijela tak da sam se jako iznenadio kad sam vidio jer sam mislio da je za 50% gora situacija |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao pa baš danas sam radila glute bridges ali bez utega, 3x 20, s jednom nogom u zraku naizmjence. super je vježba, ali ju radim rijetko nekako, moram 2x tjedno ubacit
|
||
Post Reply | Page <1234 14> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |