Andrea, predstavljanje |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Prosinac 2009 at 12:57 |
|
pozdrav ekipa! nova sam tu, pa sam još u fazi snalaženja,pa tek tolko da vidim kako ovo tu postanje funkcionira.
pocela sam ponovno trenirati, a kako sam se bavila veslanjem 3 godine i imam mali problemcic,malo su mi jace noge, mislim nije sad to enormno, ali imam jace izražene mišice a željela bih smanjiti obujam..bavim se tai bo crobicom, rolam se, idem u teretanu, pa bi mi dobro došlo malo korisnih savjeta/informacija....pazim na prehranu, kruh i slatko uopce ne jedem...pa sad neznam da li je potrebno samo jedno izvjesno vrijeme da bi se neki veci pomak vidio ili se ništa previše popraviti više nemože?? unaprijed zahvaljujem :) |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro došla, Andrea!
Reci nam još nešto o sebi. Uvijek se do najkvalitetnijih rezultata dolazi postupno, jednim pravilnim polaganijim tempom. Nikad preko noci. Dakle, ti si vec dobro ušla u štos, samo nastavi s fizickom aktivnošcu, a za prehranu-koliko bi/ne bi trebala paziti-stvar je konstitucije-ovisi jesi endo, ekto ili mezomorf. Baci se na diskusije na Forumu, pretresi vec postojece teme i ako imaš konkretnih pitanja/ideja, a da nije vec viđeno- postavi novu temu. Ugodan boravak na Fitness.com.hr |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro nam dosla...
a nasa kate ti je vec dosyta toga rekla...zato raspali po forumu.... ako ti nesto nebude jasno vici.. |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla.
|
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme nisam ocekivala ovakvu finu dobrodošlicu, zaista ste dragi...pratim ovaj forum vec dva mjeseca i sad sam se odlucila da vas priupitam za neke stvari koje mi nebudu jasne..znaci fizicki jesam aktivna (baš sam prije sat vremena došla s treninga koji je bio u najmanju ruku iscrpljujuc) i pazim na prehranu, mislim barem imam dojam da pazim. poslije treninga sam pojela bananu, i kad sam došla doma š00 g posnog sira sa dvije male srdelice i jednim kiselim krastavcicem...ništa pretjerano tek toliko da nahranim mišice..
moje prvo pitanje bi bilo da li je dobro jesti ovako ili sl. poslije treninga, a da se gubi na masnim naslagama...ili posni sir iako je posni i nije baš za to namjenjen...možda bi mi bilo pametnije doma izmiksat neko voce i popiti poslije treninga? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
obavezno posni poslije treninga i to ako mozes 200-250 grama nece ti skoditi
|
||
|
||
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
|
procitala sam cijeli topic i malo sam bila zbunjena na pocetku,ali san uspjela pohvatat da bilo whey bilo posni sir dobro je...još nisam došla u onu fazu da važem sve namirnice pa ja to odprilike od oka...Gogo kaže 200-250 grama posnog, ja sam stavila š00 grama (2 i po jušne žlice) jer me bilo strah da bi možda da stavim više bilo previše..preteško...bitno mi je da sam nahranila mišice koliko-toliko i da ne osjecam glad...hvala Kate za temu...
e sad još jedno pitanje..cula sam da je dobro piti l-carnitin uz trening kada se žele masne naslage otopiti...da li ima nešto u njemu štetno,možda glupo pitanje, ali nekako me strah..jer sve nekako ne vjerujem u one carobne tablete smrašvite lako..bla bla...nadam se da l-carnitin nije napravljen na tu foru vec da služi za pojacano znojenje confused |
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nemoras pojesti toliko ja jesem toliko...ti pojedi koliko mozes...nije odredeno i ako nezelis piti dekstozu onda si pojedi banana-dvije poslije treninga jos da mozda nemislis na creatin?? ja iskreno nisam cuo za taj l-carnitin ali znam da creatin uklanja masne naslage..evo pa pogledaj malo.... Kreatin monohidrat | Bodybuilding | Fitness Edited by Gogo |
||
|
||
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne..baš je l-carnitin...frend ga pije koji je imao preko š00 kila...i sad je vec godinu dana u fazi mršavljenja (uz vježbanje naravno) i pije l-carnitin...kaže da se fuul oznoji od toga...ima ga za kupit u hervisu u kapsulicama...za creatin mi je prijatelj rekao (bavio se fitnessom, sad bilda) da je od toga dobio prišteve po leđima i da je užas....sama kemija...
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako cura želi malo samnjit obujme onda kreatin ne dolazi u obzir. Navuci ce joj vodu u mišice a to znaci i vece obujme. A l-carnitine je aminokiselina koja služi kao transporter masnoca u mitohondrije di se onda iskorištava za energiju. Međutim dosta novih studija danas dovodi u pitanje koliko je l-carnitine efikasan. Ima i onih koje govore da je ipak djelotvoran. Moj savjet je PROBAJ pa onda donesi neke zakljucke. |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve je to kemija ako gledamo jer ništa od toga nema u prirodi u takvom obliku. I konzervirana hrana je kemija. Zato ne sekiraj se |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
|
heheh....mah neznam, al samo bih željela smanjiti obujam nogu malcice (ne volim mršave noge na curama...treba imat mesa,mišica)i poraditi na trbuhu i leđima..malo guzu doraditi...sve znam kako i šta jedino me muce noge..i taj obujam...mišici su tu...al nekako mi se to cini malo too much
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobrodošla Andrea vidim da je nesporazum sa l-carnitinom riješen, ja cu samo dodat da je skroz nepotreban. što se znojenja tice, to nije ni bitno, ja sam ga uzela 2 puta cisto da vidim da li ce bit neke razlike u tome i pocela sam se znojit u otprilike isto vrijeme kao i bez njega. Ako je prehrana sređena i ako se pametno radi kardio par puta tjedno rezultati ne mogu izostat, drugo je sve rekla-kazala. Za smanjit noge trebala biš radit kardio. Kako ti trening izgleda? Bilo bi dobro da vidimo neku slicicu....ako nije bed |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Welcome Andrea
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Welcome welcome!¨
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |