Andrea, predstavljanje |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe...za slikice sam još shy...iza Božica svecano obecajem da cu staviti neku...a sad trening: trenutno idem dvaputa tjedno na tc bo, tj.tc bo crobic koji se sastoji od zagrijavanja, zatim krece tai bo i poslije dvadeset minuta radimo trbušnjake, leđnjake,vježbe za ucvršcivanje guze itd...ponedjeljkom srijedom i petkom uglavnom se rolam po jarunu (dva kruga oko jaruna) doma vježbam (uglavnom su to trbušnjaci,leđnjaci, vježbe za noge-sve te vježbe sam vidjela ovdje)..od iduceg tjedna mislim krenut tri puta tjedno u teretanu...nije da moram skinut previše kila..imala sam prije mj dana 55, i htjela bih 5š, ali cvrstu 5š...mislim kilaža mi uopce nije bitna ako je moje tijelo bez šlaufica,sarmica itd...ovo 5š kila sam napisala jer mislim da cu toliko imati kad sredim sve što je potrebno popraviti..od kad znam za sebe baviom se sportom, tako da mi fizicka aktivnost ne pada teško...dapace onaj osjecaj poslije treninga (nakon kvalitetnog obroka i tuširanja) nemože mi nitko kupiti ni za sve novce svijeta..
ako išta radim krivo ja bih Vas sve molila da mi kažete i usmjerite... |
|
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kažeš da su problem jake noge ? I ja sam se stalno borila s tim, ali riješila to samo sa puno, puno kardio vježbi. Trcanje i što više trcanja - ako mene pitaš. Konkretno - ja sam u pocetku radila pogrešku jer sam puno vozila bicikl sa velikim opterecenjima pa su mi noge stvarno ojacale. Zato sam se prebacila na trcanje. Vozim bicikl još uvijek, ali na najnižem opterecenju i laganini. šetnja je isto super - žustra još bolje. Uglavnom - što više uposlit noge
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |