Aneta Florczyk - 220 kg deadlift - 6 reps |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | ||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Reci podrucje i dam ti odgovor |
||||
![]() |
||||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
|||
cek malo, žena digne 220 kg 6 puta...i komentari idu u smjeru njene fizicke ljepote? Zanimljivija mi se cini njezina tjelesna težina i nacin treniranja, možda broj njezinih ozlijeda, koliko joj je vremena trebalo da to postigne...
|
||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
o tome ja pricam ![]() |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
![]() |
||||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|||
ona pije svoje proteine ...
||||
![]() |
||||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|||
E SAD SI ME NAGLAS NASMIJALA!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
Ma svaka cast...žena je zvjerka... decki procitajte malo o njenim treninzima i prehrani..možda ožetenešto auciti od nje... ![]() |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
pa vidimo koja je ovdje tema...ova djevojka-žena... ![]() |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
Sve ste jake na rijecima kad nema PMS-a
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
mnogo nešto kave piješ....nije li ti to previše kofeina |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
jao cure moje...ja nakon ovih komentara ocekivala da cu vidjet ne znam što a ono žena izgleda cisto normalno i inace, a kamoli tek za ovu težinu koju je podigla
![]() Saša je sve rekao ;) |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
|||
Pa nije da smo neš posebno komentirale....ženi svakocito ni jedna od nas a cast...no ne teži tome... tako da...razliciti su nam ciljevi...
Vjerujem da niti tvoj cilj nije takav izgled? |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
![]() ma nouuu krivo si me skužila :) Izgled sam po sebi nije bitan, niti pojedini ukusi i ciljevi, nego žena stvarno nije toliko ogromna a diže toliko pa me to cudi, jer sam prije nego što sam otvorila video i nakon nekih komentara mislila da je žena slon, a ono iznenadila se kolko zapravo normalno izgleda prema tome kolko diže :) |
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
Ako nije bitan njen izgled u ovoj temi zašto se sprdaš sa istim? Samo zato što imaš pravo izraziti svoje mišljenje? ![]() Gym, ne kuže oni koliko god mi objašnjavali, ipak vecini ljudi previše pažnje odvlaci izgled ![]() |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
![]() |
||||
|||
Možda je i caj |
||||
![]() |
||||
|||
heh da, bit ce.. :) kako god...impresivno.. i ja cu tako kad budem velika ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
Pa nebi baš rekla da ne kužimo...jako dobro kužim i RESPEKTIRAM što je ta žena postigla..i da nije ogromna....nije....nemojte odmah zakljucivati da ne razumijemo ....mislim da svi kužimo koliki je uspjeh to što ona diže te kilaže...... ![]() |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |