|
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | ||
macika ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 42 |
![]() |
|
tu i tam pojedem orahe uz posni na vecer...il znam jesti meso i salatu(ulje)....imam masti,bez brige...
što se tice vježbanja ujutro,jedino tak mogu...odem u teretanu,napravim kardio i onda sprave...glupo mi je prvo sprave raditi jer tak i tak nemam šta trošiti... a pwm-u redu 30g proteina + 50g dexa? i da,imam weiderov protein s g l-glutamina,73%protein. |
||
![]() |
||
macika ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 42 |
![]() |
|
a da,a kak mogu nabaviti te tabletice? di?kolko koštaju?
i koje? ja bi dymaburn,animal je kao prejaki za žene... |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() |
|
ne valja ti ovo s teretanom.. moraš to mjenjati
i odvoji teretanu i cardio cardio napravi na tašte..ond azoebene. a posljepodne teretanu i pwm ovo za pmw je ok |
||
![]() |
||
![]() |
|
a mogu onda npr ovak:kardio od 30min ujutro,zobene,pa teretana i na kraju kardio od 30min npr...il neka kombinacija...
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() |
|
ne valja ni to
nema dovoljno vremen aza popunjavanje zaliha glikogena mora biti popodne teretana ili u kuci trening snage Edited by Iluvatar |
||
![]() |
||
![]() |
|
tabletice? please,odgovori...di ih možeš nabaviti,kolko koštaju? il ak ih ja mogu nabaviti...gledala sam po netu za narudžbu,ne znam kolka bi bila poštarina...na bb.com imaju sad dymaburn na sniženju za 20dolara,to je malo...al ne znam kolka je poštarina i kad to stiže...možeš i na privat odgovoriti,al daj odgovori,please
|
||
![]() |
||
![]() |
|
nisam mislila odma poslije zobenih teretana....nego oko š2 pa dođem doma na rucak...uglavnom,išla bi onda popoddne u teretanu.znaci ne onda još poslije kardio? onda ga ujutro povecam na 45minut
|
||
![]() |
||
![]() |
|
ujutro 45 min do saat vremena cak slobodno, ali izbacišđ onaj poslje tretane..
zobene ujutro poslje cardia. sa wheyem, i u pwm dex i to je to |
||
![]() |
||
![]() |
|
u redu ;)
poslušta cu pa da vidimo :))) |
||
![]() |
||
![]() |
|
al nisi mi i dalje odgovorio na prvotno pitanje...
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() |
|
Ovdje neceš dobiti odg. gdje nabavit efedrin i ostale stvari. Slobodno preskociš takva pitanja. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
![]() |
|
ef je ilegalan ako ne znaš.. i svaki razgovor o nabavljanju ilegalnih stvari je samim time protiv pravila foruma |
||
![]() |
||
![]() |
|
znam ja da je ilegalan,pitala sam,a ti si i nešto napisao...nemoj sad kontra pisati..
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
kontra, molim? |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() |
|
pretpostavljam da je "pomoci cu ti" shvaceno kao informacija gdje može naci efedrin |
||
![]() |
||
![]() |
|
pa da,na to sma i mislila... |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |