Anketa o vasem izgledu |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kakve veze ima tvoja prirodna masivnost s onime o cemu ja pricam? |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
S ovime sto ti pricas nema nikakve veze
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam
|
||||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam, ali nadam se da ce se to promijeniti u jednom periodu.
Inace, mislim da bi bilo dosadno kada bi svi bili apsolutno zadovoljni sa svojim tijelom. Želja za usavršavanjem je uvijek tu. |
||||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da.. to nas gura naprijed stalno, da treniramo sve vise i vise
|
||||
|
||||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Upravo to. Kada ne bi bilo toga, sve bi palo u vodu.
|
||||
(Gabrielle Roth) ~ |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Stalna teznja za savrsenstvom koje ne postoji
|
||||
|
||||
Breathless
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma ja niti ne težim nekom savršenstvu, nešto što ja za mene savršeno, za nekoga drugoga nije i obrnuto.
Ja se trudim i radim sve ovo zbog sebe i svojeg tijela. I sviđa mi se osjecaj nakon treninga i osjecaj kada se mjerim i vidim napredak. |
||||
(Gabrielle Roth) ~ |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
davore i ja bi onako ka vin diesel to mi je nekako ok
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Težnja savršenstvu je dobra.. savršenstvo se ne može doseci ali u tome je i stvar, nikada ne stati u usavršavanju samog sebe, i naravno da ceš težiti necemu što je tvoj pojam savršenog, a ne tuđi (iako neki žalosni pojedinci teže i zbog drugih) |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A cuj.. i ja bi ko Vin Diesel.. samo sto on je sgurno nije od proteina dosao onakav |
||||
|
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
MA DAAAAAAAAAAAAAAAAJ! |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a pa ko zna ali lik jebeno izgleda pa ko nebi tija bit takav,ja se sigurno necu bost inekcijama . pogledaj stalonea kako sad izgleda, duplo jaci od diesela Edited by zmaj |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja sam zadovoljna kako izgledam. Naravno da ima dana kad prethodnih nekoliko samo sjedim i strebam i imam osjecaj da cu dobiti dekubitus na guzi , ali opet - znam da je to jedna od faza. Isto kao što je faza i da si izgledam super, kad sam skroz zadovoljna.
Želim reci da je teško održavati tijelo, pogotovo u fazi definicije kad mi se ujutro doslovno vidi da sam sinoc prekasno popila cašu vode (problem zadržavanja tekucine). |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe..a na cemu je stalone nego na steroidima.. |
||||
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zato najbolje ko se ne opterecuje time previse |
||||
|
||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |