Ann - 90-dnevno putovanje |
Post Reply | Page <1 212223 |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisi sve,ali eto
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vratit cu ja to brzo!
Opet imam ultra explozivnu energiju! |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ANN ma ženo božja što si uništila ??? pa ti fenomenalno izgledaš , ja nevidim da igdje išta kipi, super si, ali si previše samokriticna, lijepo izgledaš stvarno
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedino što si uništila nisi se javila jucer.....
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da. Cijeli dan jurim (jucer, a i danas .() oko ugovora i danas ganjam pravnike i sve prije potpisivanja. Mrzim papirologiju. Danas i sutra si još u Zg? Oprosti molim te, totalni mi je bed bio što se nisam niti javila, ali me uništio taj stres oko ugovora i proucavanja tih clanaka i .. skoro sam zaboravila po dijete u vrtic također. |
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne izgleda kao uništenje jer na fotkama za kraj natjecanja izgledam lošije nego što zapravo izgledam uživo i ujutro (fotkane su navecer u napuhanom pms periodu).. pa uspoređujem s tim stanjem kad je sve u normali i to je bilo znatno bolje. Znam po špekecu koji hvatam. Kod gornjih plocica nije bilo ništa za uhvatiti, sad ima. Ali nema veze!! Sredit cu sve! |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ann ne brini ako imaš opet pozitivne energije za napredak onda ceš to s lakocom srediti
Mogu reci da sam i ja malo dobio jer ipak dok je bilo natjecanje nisam htio iznevjerit sebe a pogotovo trenera pa sam si sad mjesec dana priuštio cokse i takvih stvari ali eto od jucer sve po starom Samo naprijed |
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Avatar!! Idemo zajedno dalje. :))))
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sad svako drugi dan nesto junka pojeden i nista se ne osjeti. a s obziron da san i 9 sati na posli na nogama virujen da se to sve potrosi,jer kili mi liti neidu gori sta god da jeden, al opet si ne dopustan previse bas toga, ali malo okusit mi ne smeta
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tocno tako zmaj!
Malo okusiti tu i tamo... stvarno sve bude ok. Ali pretjerati jako i redovito pretjerivati i zapostaviti trening i eto fugiranja plocica. |
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Wow! Prekrasna si!
Stvarno svaka cast i nastavi opakim tempom. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dogovoreno Znam kako je to cim se malo popusti jer imam s tim problema, baš kako si rekla odmah se fugiraju plocice |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E, ma ne brigaj...doci cu ja opet u Zg....cekaju me ispiti Vratila sam se....i moram se uhvatiti posla... nisam pisala seminarske radove odavno...a sad ih imam hrpu...strašno |
||
Post Reply | Page <1 212223 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |