Ann strikes back! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
zato je u mom životu dugo vremena egzistirala 'junk nedjelja' kad je dozvoljen junk a ne grizodušje... samo se problem ipak širio na ostale dane, a dobro.. bili su blagdani, sada idu ispiti, uvijek nesto.. ali eto.. svake godine š.š krenem u neko cišcenje pa tako i ove godine... sad vec pripreme za ljeto... tako glavu gore i idemo na trening:) |
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo mi se cini odlicno to je prehrana prvenstveno za mršavljenje ili se mogu tako hraniti i oni koji ne žele mršaviti? Kad si odredim nekakvu prehranu koju cu slijediti ako po njoj ne radim š00% imam kao i ti taj osjecaj da ne napredujem, ali u principu mislim da tijelo to "ne vidi" baš tako. Ubiti sve ovisi o namirnici koju pojedeš a nije bila u planu. Ja npr. uvijek gledam pozitivnije voce i ne bude mi žao ako pojedem neku neplaniranu bananu, dok kad pojedem cokolade, slatkiše i neki junk imam osjecaj ne da sam stala nego nazadovala i to dobro. Uvijek postoji i dobar i iscprpljujuci trening koji mogu napraviti da bi ispravila krivi korak, i to me nekako cupa. Svaka cast na izgubljenim kilogramima samo tako nastavi |
|
Shut up and run! :)
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da javim da sam i dalje rigorozna u svojem režimu i
sve idee cool. Treninzi su mrak, jucer tek sam se oporavila od žešce upale mišica gluteusa i kvadricepsa od cetvrtka i sad nastavljam dalje. Radim ABC trening. A-noge,ramena B-biceps, triceps C-prsa, leđa |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey ljudi.
History by now - Ups and downs Present - Up! :D Kila pala još jedna, vidi se napredak, happy sam jako. Vježbam 4-5x tjedno, promjenila sam teretanu u bližu (koja je odlicna!), tako da si smanjim razloge da ne idem. Nemam još što za pokazati, jer hocu napredak od bar 50% do željenog, prije nego sama sebi kažem, aha cool, super i to pokažem vama. :) Pripremam se i za škraping na Pašmanu od 20 km. tako da sam motivirana malo više trcati i brzo hodati s usponom (bez cilja nekako nemam motivaciju, jbg). I mislim da to trcanje pali masnocu više nego išta. Orbitrek i bicikl jednostavno (s istim trneingom) nisu davali takve rezultate. Ovo je doslovce vidljiva razlika svakih par dana. :) Uživajte, vidimo se :))) |
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann, pa gdje si?
JaAaVii seee? |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
da izvjestim da je tu negdje....samo gleda iz prikrajka ;))) |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |