Aritmija |
Post Reply |
Author | ||
Saąa
Viden/a u gymu Joined: 21 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Listopad 2009 at 07:38 |
|
Dali se itko susrece sa preskakanjem srca pri vecim naporima,ili neposredno nakon njih ???? Redovno sam poceo trenirati prije 4 mj.Sada redim 6 treninga tjedno srednjeg do visokog intenziteta u trajanju 60-š20 minuta po treningu Sa medicinske strane doktori me uvjeravaju da je sa srcem sve u redu(prošao sam više doktora i sve dostupne preglede).Na holteru je primjeceno preskakanje(80 puta u 24h) ali doktor tom ne pripisuje nikakvu patološku prirodu.....
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobno nisam primjetio!
Zašto, brine te? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne brini oko toga. i meni ne kuca srce stalno istim ritmom, vec preskace.. samo ti vjezbaj
|
||
Saąa
Viden/a u gymu Joined: 21 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa dosta me brine...mislim osjecaj je dosta neugodan tako da mi treba neko vrijeme da se psihološki vratim u normalu...
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaš šta, tebi tijelo daje neke signale, ocito, pa daj potraži dodatno mišljenje nekog doktora-kardiologa, možda ti daju još kakve pretrage za obavit, pa ceš znat na cemu si. Ako se pokaže da je sve fiziološki OK, možda je psihološke prirode, a to se isto da riješit, možda si samo pod velikim stresom ili te nešto drugo brine. Možda da pokušaš s nekom metodom/vježbama relaksacije? Edited by Kate |
||
Saąa
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da sam sa medicinske strane obavio sve moguce....to se vuce vec preko godinu dana(naravno na mahove) a ne mogu dokuciti uzrok Upravo mi je voditeljica u teretani dala neko strucno štivo namjenjeno relaksaciji pa cu probati sa time... U svakom slucaju hvala!!!! |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
You're welcome Ja sam imala ko mala grozne bolove u želucu pa su samo odmahivali rukom i govorili da sam hiperaktivna, nemirna i da je to od tog nemira i nervoze... ...a onda na gastroskopiji ispalo da imam nekoliko cireva na dvancstercu i kronicni gastritis! Toliko o "uvjeravanju strucnjaka". |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |