Aspartam u suplementima? |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, a ko zna šta nam se u cokoladi skriva ma...bombardirani smo smecem sa svih strana...šta misliš da je meso koje jedeš dobro? Da je povrce i voce kakvo bi trebalo bit? Da su sve ostale grickalice, bonboncici, đinđe minđe...da je sve to ok? Da ne pricam o kremama za lice, losionima za tuširanje, tijelo, šamponima, šminkama, bojama za kosu....kemija do kemije... Klinac....al kad bi se svi oko toga zamarali, di bi došli.... ;) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ispricavam se na OFF topic, ali još samo jedno :)
Kristalni šecer ili saharin (ovaj kak se zove ne mogu se sjetit, ono sranje za kavu :D ) ??? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
natren?
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da da, natren
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitaš šta je bolje od tog dvoje ili?
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, šta ne vidi se da je pitanje? :)
Do nedadvno su se ljudi manili kristalnog šecera (kao nije zdrav, deblja) a uzimali su zamjenske "bolje" preparate...Dok je po mojem mišljenju npr saharin prazna kalorija, a pravi šecer cista energetska vrijednost, moje mišlenje je zaslađivati kristalnim šecerom, ali naravno u granicama kao i ostalo... Jedino dijabeticari, oni neka se i dalje drže natrena ;) |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa...prednost natrena je što ne provocira inzulin i nema nikakvu kalorijsku vrijednost dok je kod šecera to malo pojacano jel....do neba :)
|
||
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma niko od nas se nemoze odrec secera u potpunosti,bilo kakvog secera, ali uzimat sta manje kolicine triba,zasladivaci mogu posluzit zasto ne,sad si cesto kako pijen whey bez okusa uz zobvene ubacin š-2 tabletice nije da zasladi bog zna sta triba bi vise,al nije ni blutavo onako,a u pwm ide dextroza tako da nema problema
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to sigurno... al ovo me posebno razgnjevi... unistili mi isosport :(((((((((( |
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ena
Nije baš sve tako ;) Moram ovo replicirati jer si spomenula meso... Meso proizvedeno u HR, u lokalnim mesnicama je prva klasa, ali je skuplje od onih famoznih weekend akcija u konzumu, mercatoru, kauflandu... To što hrvatski narod kupuje za jeftinu lovu to nije smece nego otrov..Bilo je na fakultetu mnogo tema o ovome, puno se ucilo, tako da mi ne pada napamet kupiti takvo nešto... npr...U americi se injektira u meso neki jak konzervans (u 50% država zabranjen) dok je tamo meso na rubu pokvarljivosti injektira se i uvozi kod nas, tajkuni super zarađuju, seljaci svoju vrhunsku robu ne mogu prodati, ljudi jedu govna jer se naravno sve vrti oko šugave love i naše politike ;) |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
tyros, replicirao si mene eh, da...al opet koliko ljudi više kupuje po famoznim akcijama nego u lokalnim mesnicama :) štogod...htjela sam rec da danas za ništa ne možemo bit sigurni da je zdravo.. |
||
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daj pliz, ak ti nije problem, napiši nešto više o tome. JA sam nedavno pocela koristiti natren i nikako da se osjecam ok s tom odlukom. A zaboravila sam na sve silne argumente koje sam znala prije nešto godina. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ga koristim, š dnevno i uopce me nije briga sto govore.. kazu da i cigare ubijaju, pa ljudi puse i dozive š00god, a drugi pak nista od poroka, a od 60umiru.. tako da.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davor has spoken :)))
ma, ljudi... ja sam samo napomenula zasto sam toliko protiv... zapravo zasto toliko kenjam po tim sladilima .. zato jer sam nazalost to morala iz prve ruke slusat, inace bi to ignorirala isto kao sto ignoriram pesticide u vocu i povrcu, duhanski dim kao otrov itd.... ovo mi je na faksu bilo tooooo much.. onako bas samarcina .. i tesko da cu prec preko toga.... bar dok se ne ofriskam neko vrijeme.. inace.. davore.. drz se ti kockice cokolade hihihihiihiihihiih |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da me ne znam cim šamaraju, neke stvari ne moš izbjec, a ako ce mi par natrena u bubam caju, zobenima i wheyu pomoc da lakše to ubacim u sebe, zašto ne. Ionak se od neceg mora umrijet. Najžešca mi je stvar kad se neko boji sladila a ono vikendom se ubije od cuge, mazne jedan hambi il dva, il mrkne mamine kolace, sendvice tu i tamo i tak. To je dobro jel ima i takvih |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja isto ujutro uz zobene 2 tabletice sladila
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |