Automobili - rasprava :) |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ups ja se ispricavam nisam skonto da vec postoji samo sam naletio na nju pa sam mislio da je nova...nebrini ti kontam ja jako dobro a to za pravo ime fdorumasa sam pitao jer me zanimalo dali se i on mozda zove goran!! eto |
||||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma naravno, koliko god to ne bio moj stil,
drago mi je što si ti zadovoljan sa lookom malena žabica |
||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
malena ,malena ali ljuta... bitno da smo se sporazumili |
||||
|
||||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hej, znaš kako se kaže...
otrov se drži u malim bocicama a jesi pod haubom kemijao, ili je to ostalo netaknuto? |
||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bas tako aha cijeli je motor raden..od kovani klipova i svega.... |
||||
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jaguar XF ....
|
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Irena
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Gogo nam je pravi fanatik
a Zokica sanja nešto što puno puno košta |
||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehhehehe...luda si skroz....ma nisam fanatik samo ljubav prema automobilima... sanjam i ja tako nesto ali cisto sumnjam da ce se ikada ostvariti |
||||
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Imaš cilj i lagano se kreceš prema njemu pa vidiš da li je to san ili nešto drugo. P.S. zar nije predivan Jagi? Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Divan je, divan
|
||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
auto je mrak... |
||||
|
||||
Irena
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Potpis na kretanje prema cilju,
pa ako neide barem si probao... Kad bi svi primjenjivali to pravilo u životu, puno manje bi ih bilo neuspješnih A daleko od toga da nije lijep hajde, stavit cu ja par slikica veceras ako uspijem skužit kako |
||||
Irena
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e sad, ako ne ispadne dobro dajte to sredite.
uglavnom, ovo je ... uf cisto zadovoljstvo joj malo je velika, maknuti cu i drugu staviti.. Edited by Irena |
||||
Irena
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Irena
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Znaš kako kažu..
Razmišljaš li o autu, i pokažeš sliku ženi. Ako kaže odvratno,fuj, siguran si da je pravi muški auto, i njega uzmeš |
||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |