Automobili - rasprava :) |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
odlicno zboris...lijepo si me nasmijala.... evo nesto i od mene.... http://www.postimage.org/image.php?v=PqšcKe9i [img=http://s3.postimage.org/šcKe9i.jpg"> |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
![]() |
||
Irena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
|
hajde, prolazi onaj pinky sa strane
![]() tebi tvoja žabica,i sretan si ![]() |
||
![]() |
||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
|
barby girl a ja ninda kornjaca....hihiuiiiiiiii ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Irena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
|
Haha to bi bio spoj
![]() Sa kojim bi još autom htio eksperimentirati? |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Još jedna zvijer koja mi se sviđa: Ford Focus ST
![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
|
Zoki,nema slikice
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Dodao novu. Stara nestala... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala!
Nije loš autic, mene vuce genetska ljubav prema Fordovima, ali nekako mi se više sviđaju oni americansi a ne ovi naši ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
Davore, prebacio sam ti post u vec postojecu temu o automobilima.. Btw. ovaj citroen izgleda brutalno - I like it! Baš je za picolovce.. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Bolje da si prebacio.. nisam vidio da je otvorena tema.. Ovaj citroen je bolestina.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|
ma ovo je zvijer, hehe
san snova a ja inace vozim ovo.. ![]() i bijelog golfa 2, ![]() ![]() |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
![]() |
||
|
Furai,
ovaj prvi auto, koji je to? |
||
|
||
![]() |
||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|
Zenvo STš
Edited by Furai |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
![]() |
||
hrc007 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
|
JA bih stavio svog ljubimca, ali ne znam kako
![]() Za mene samo ''japanci'' dolaze u obzir |
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |