Baba Vanga - krššš;nologija buducnosti |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Volim mlijeko.. i dobro ga podnosim.. mislim da cu sada do 9š kg doci
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davore ja bih rekao da tebe pere kortizol, pojacaj vit C na 4 grama
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
uff... ne znam, ali se debljam brzo
|
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je to, to ti je zato što se previše zamaraš sitnicama oko prehrane
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne zamaram se vise uopce.. nego sam poceo jesti i tortice, i jaja sa krumpirom, i prestao brojat kalorije, te uveo dextrozu.. |
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
totalni pad imuniteta, opet poceo kasljat..
|
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
šta se to događa s tobom, a sjecam se da si meni prigovarao kad sam bio bolestan par dana podebljaj kcal na 4-5 k, nema ti druge
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
daj suti.. opet cu doci na 95 kg.. ne znam.. poceo sam trenirat 2 puta dnevno.. mozda premalo vitamina unosim.. š-2 multivitamina i to je to.. i 2,3 narance.. |
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
2 treninga dnevno+ malo kcal= pad imuniteta
na koliko si kcal trenutno? znam da znaš |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
a nekih 2400-2500 |
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
i onda se cudiš boks ti skuri 500-tinjak kcal i teretana skoro toliko, trebaš to podebljat
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Bas sada razmisljam, da.. damn, ni bazalni metabolizam ne popunim..
A dobro, ne radim teretanu jako.. radim 53š, sa time da odradim main lift, i jos 2 vjezbe i to je to.. tako da nek ode nekih 300 kcal.. ali boks mi izvuce tekucine mac.. morat cu barem 3000 kcal jest.. |
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vratimo se Babi Vangi, davor može svoju kilažu diskutirati s ostalima u offtopicu..
cekamo još 7 dana pa cemo vidjeti jel pogađa baba.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
cek, ti si rekao da ceš na masu il sam ja nešto krivo pokopcao?
edit: sory zoki, davore, idemo u chat Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da ste se prestali bedirati i vratili u stvarnost..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam od svega ovog shvatila da imam 2 rješenja: ili se udat za muslimana ili hvatat ovaj brod za Veneru ako izvucem živu glavu do onda
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |