back on track :) |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||||
shy*
Cita FAQ Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i meni se cini da se debljam ako jedem orasaste uvece... i to narocito ako jedem kikiriki kasno pre spavanja, imam utisak da ga lose varim... ili ja to umisljam...probacu sa bademima recimo, oni su i manje masni nego kikiriki...
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, vjerovatno to nije debljanje zbog onog kaj si rekla :
"jedem mnogo slatkog i to cesto i uvece..." nego vjerovatno od posnog i oraha recimo ili kikirikija..... sigurno je to krivac... trebala bi izbacit posni i kikiriki iz prehrane |
||||
shy*
Cita FAQ Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to sam i ja nekada radila, moram priznati bila sam mnogo mrsavija tada , ali koliko je to zdravo....? nikada ni na jednom ozbiljnijem forumu nisam nasla da se preporucuje ne jesti nista posle treninga... |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nije poanta u tom da su manje masni, pa zato ih i jedemo radi masnoce.....ak su manje masni onda ih trebaš pojest više i opet si na istom, unijela odgovarajucu kolicinu masti..... |
||||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma ja dnevno uz sve ostalo pojedem oko 80 g badema (i to vecinu navecer) što je nekih 40 g masti i ne bih rekla da se debljam...to su nezasicene masti koje pomažu, a ne odmažu |
||||
Winners never quit and quitters never win.
|
||||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vjerovatno nestigneš oboje jel? ja odradim npr insanity ujutro, trening odbojke mi je popodne/navecer (ja sam jobless apsolvent pa ono.. stignem) ali mislim da možeš tako insanity kombinirat sa tc-bo bitno ti je onda odrediti hoceš preskakat dane u insanity kalendaru zbog drugog treninga il ne, to je na tebi |
||||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa s obzirom da u roku pola sata poslije treninga vec ležim u krevetu, ne vidim smisao hrane... a ako vec pijem tijekom treninga proteinski shake il nekaj, što ce mi nakon još, a idem spavati?!?! Al dobro, zbilja ne znam, drugo da je taj trening u 6 popodne, pa onda bih jela nakon... |
||||
LiveStrong
|
||||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
probaj na suhoj tavi samo malo popržiti bademe, suncokretove i bundevine sjemenke i onda to papati. finije je (bar meni), isto može stajati danima tako poprženo i neceš imati filing debljanja jer više to nece biti sirova namirnica |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mislis da tijelu ne treba hrane dok coriš? posebno nakon treninga kad se dodatno i jace regenerira i gradi neg inace ? |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma ok, al pun želudac prije spavanja jednostavno nejde u moju filozofiju da me .... |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ko ti kriv kad ides spavat u krevet Kad odradim trening bas sam dr evil lupi mi krv u glavu A je ti pun zeludac od 250 grama posnog i 2 zlice ulja, nit neznas da si jela, pogotovo ak ga popijes ko jogurt zmikasni |
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
gle, energije, mišica imam kolko hocu, rastu ovak i onak ko ludi, nemam pojma, ocito geni...kud još da sam se bila šopala u srednjoj s tim dok sam trenirala Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma dobro, ti si posebna prica, kad imap ovakvo izgrađeno tijelo lakse je to zadrzat i odrzavat neg doc do toga, a curama treba i misica i hrane i prehrambenih navika, pa nek rade po ps-u na pocetku, a poslje same modificiraju .Tak da mislim da im nije pametno savjetovat da idu na prazan zeludac spat
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Gle, neceš me uvjerit da je tik pred spavanje zdravo jest! I gotovo! Nek piju DWM kad vježbaju i to je to!
|
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa ne treniraju tak da legnu u krevet odma poslje ko ti valjda......
a i ti mene neceš uvjeriti da je nezdravo. i gotovo! |
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pusek
|
||||
LiveStrong
|
||||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |