back on track :) |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Author | ||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Prije spavanja se obavezno jede i tocka.
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||
zikaaaa ![]() |
||||
![]() |
||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|||
Dobro, vi jedite onda 5 minuta prije spavanja, ja ne mislim i tocka.
edit: ja jedem najkasnije 2h prije spavanja, u suprotnom se zdebljam ko svinja ![]() Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|||
Ja jedem 2-3h prije spavanja..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
![]() |
||||
shy* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
|||
![]() ![]() a inace nekada sam umela ne jesti i 5-6 sati pre spavanja, ali sada mislim da to nije normalno i ne bih vise to da radim... |
||||
![]() |
||||
shy* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
|||
[/QUOTE] vjerovatno nestigneš oboje jel? ja odradim npr insanity ujutro, trening odbojke mi je popodne/navecer (ja sam jobless apsolvent pa ono.. ![]() ali mislim da možeš tako insanity kombinirat sa tc-bo bitno ti je onda odrediti hoceš preskakat dane u insanity kalendaru zbog drugog treninga il ne, to je na tebi [/QUOTE] ma ne stizem, a i zar ne mislis da bi bilo malo previse... telo treba i da se odmara, tj misici kako bi se razvijali...a insanity je prilicno intenzivan... |
||||
![]() |
||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||
Hehehehe mislim da je to bio najbolji nacin da ti skrenem paznju i pogledas ono kaj nisi mozda htjela vidjet sama ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ovo je tolko neuvjerljivo s obzirom na tijelo koje imaš ![]() |
||||
![]() |
||||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|||
ja se isto slažem s ovim Ja svaki put jedem tik prije spavanja, nekad i legnem u krevetac umotam se dekom i uzmem žlicicu i jedem posni ko sladoled ![]() |
||||
![]() |
||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|||
Ja razumijem da treba jest poslije treninga i sve, radije bit neispavan onda ujutro ![]() ![]() |
||||
LiveStrong
|
||||
![]() |
||||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|||
svi smo u konacnosti razliciti i treba uzet u obzir da muska populacija i zenska nemaju konacan isti cilj a i da njihov metabolizam bolje radi |
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
![]() |
||||
|||
ahahahha,koji si car ![]() |
||||
![]() |
||||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|||
carica, ja sam cura
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
oh, da, sorry dianna carice ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|||
možda malo vlasca posipat gore?
|
||||
![]() |
||||
|||
i ja se te cinjenice držim ![]() |
||||
LiveStrong
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |