back on track :) |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Prije spavanja se obavezno jede i tocka.
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zikaaaa |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dobro, vi jedite onda 5 minuta prije spavanja, ja ne mislim i tocka.
edit: ja jedem najkasnije 2h prije spavanja, u suprotnom se zdebljam ko svinja Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja jedem 2-3h prije spavanja..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
shy*
Cita FAQ Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a inace nekada sam umela ne jesti i 5-6 sati pre spavanja, ali sada mislim da to nije normalno i ne bih vise to da radim... |
||||
shy*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
[/QUOTE] vjerovatno nestigneš oboje jel? ja odradim npr insanity ujutro, trening odbojke mi je popodne/navecer (ja sam jobless apsolvent pa ono.. stignem) ali mislim da možeš tako insanity kombinirat sa tc-bo bitno ti je onda odrediti hoceš preskakat dane u insanity kalendaru zbog drugog treninga il ne, to je na tebi [/QUOTE] ma ne stizem, a i zar ne mislis da bi bilo malo previse... telo treba i da se odmara, tj misici kako bi se razvijali...a insanity je prilicno intenzivan... |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hehehehe mislim da je to bio najbolji nacin da ti skrenem paznju i pogledas ono kaj nisi mozda htjela vidjet sama,najlakse je bilo kikiriki i posni oklrivit.. nista osobno... |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovo je tolko neuvjerljivo s obzirom na tijelo koje imaš |
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja se isto slažem s ovim Ja svaki put jedem tik prije spavanja, nekad i legnem u krevetac umotam se dekom i uzmem žlicicu i jedem posni ko sladoled |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja razumijem da treba jest poslije treninga i sve, radije bit neispavan onda ujutro , ali nema šanse da pojedem drito prije spavanja/ P+M je i moj zakon no.š., znaci sat-dva maximalno prije spavanja šuknem neke proteine i to je to. U suprotnom |
||||
LiveStrong
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
svi smo u konacnosti razliciti i treba uzet u obzir da muska populacija i zenska nemaju konacan isti cilj a i da njihov metabolizam bolje radi |
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
shy*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ahahahha,koji si car |
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
carica, ja sam cura
|
||||
shy*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
oh, da, sorry dianna carice.... htedoh jos da pitam jedete li vi ljudi brokoluli, ja poslednjih dana to ceso spremam, ali samo ga obarim i to je to... postao mi je malo bljutav, pa reko ako neko ima neku ideju sta da mu dodam da nije masno, al da je ukusno... |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
možda malo vlasca posipat gore?
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i ja se te cinjenice držim |
||||
LiveStrong
|
||||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |