Bakterije u zelucu |
Post Reply |
Author | |
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2007 at 08:41 |
Bakterije u zelucu mogu da uticu na to da li ste tanki ili obrnuto..aktivan zivot,nacin ishrane kao i genetika nisu jedini faktori koji uticu na tjelesnu tezinu...postoje dvije vrste (dobrih bakterija) koje´pomazu pri varenju i kolicinski su razlicite kod kod mrsavih i nemrsavih ljudi..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to su te "normalne" ili "dobre"bakterije!
No postoje i one druge, meni je frend imao nekakve amebe ili tako nesto , meni ga je stvarno bilo zao kakve je sve probleme imao s tim! Inace trenirao je i zderao duplo nego ja ali nije mogao dobit na masi , jer su te bakterije sve "pojele" umjesto njega! Iako je i tako dobio sasvim ok rezultate malo se nabildao i to , da sam ja onako jeo ja mislim da bi puno vise mase dobio, znam da to ovisi o tipu organizma ali ja i on smo ful slicni sta se tice tipa i toga jedino sto ga to jebe! I to ful zna bolit trbuh od tih sranja mi je rekao, koji sh*t pop... bi da to imam, nedaj Boze! f**king bakterije |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |