Balet - kako se dobiva tijelo balerine |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Petrapas
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
U Splitu postoji baletni studio HNK klasicnog baleta .Ja sam krenula sa šš goina i uz veliki trud prebacena sam u stariju grupu sa svojim vršnjacima !!!Na kraju goine organiziraju se predstave i polažu se ispiti za ocjenje.Program je vrlo strog i discipliniran.Predlažem ti da se upišeš!
|
|
pinkylove
Cita FAQ Joined: 12 Lipanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jedne rekreativne balerine :))))
|
|
Those who think they have not time for bodily exercise will sooner or later have to find time for illness. ~Edward Stanley
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
I druga ovde
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ne znam stvarno sta je s tim baletom,al koga god znam da e time bavija i presta svi imaju krive noge i specifican hod.
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krive noge u kom smislu? (:
Mnogima koji su se bas bas aktivno i dugo bavili baletom se stvori hiperekstenzija kolena koja stvara tu krivinu noge a to se najbolje vidi kada se cela tezina prebaci na nogu, mozda si na to mislila? Mada ne desava se uvek i svima posto je to ipak stvar i genetike, prirodnog stanja zgloba itd. A specifican hod, to mogu da razumem, ja davno vec sto od baleta sto od Irskog ne hodam paralelnih stopala vec (potpuno nesvesno) otvaram blago poziciju dok hodam, to sam tek skoro shvatila da radim...:D |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |