Banane - zdravo voce |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uz dorucak najcešce, ponekad prije treninga ali dok sam imao whey-a onda sam znao smiksati bananu s proteinima i malcice dodati dexe da bude slađe
|
|
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
zadnjih par dana, svaki popodnevni obrok, banana i posni, zmiksano
pretpostavljam da nije bas naj al je fiiiiinoooo |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
zadnje vrime
ujutro: jogurt pola banane i zobene i cimeta (i pola jabuke tu i tamo)
|
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jutros zobene sa mlikom, brusnicama i pola banane.
Inace ju znam pojest prije treninga ako je proslo dosta od rucka |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene s mlijekom, brusnicama i bananom je tako dobra kombinacija, uh pola ljeta sam to tamanio za dorucak
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ujutro, popodne, navecer po bananu i poslije treninga uz whey
banana = najbolja vocka |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izbjegavaj banane navecer
|
|
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene s mlijekom, brusnicama i bananom
Ufffffffffffff my favorite! |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |