Battery BCAA |
Post Reply |
Author | |
Poseidon
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2015 Location: Zagreb Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2015 at 18:31 |
treba mi pomoc;
naime, jedna prijateljica prodaje bezokusni bcaa od battery za 75 kn jer njoj je odvratno i ne zeli to uzimati, a kako ja nemam iskustva s bcaa, tek sam usao u cijeli taj svijet, recite je li mi se isplati uzeti taj bcaa? dobre je kvalitete? |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što se kvalitete tiče, ako je BCAA, onda je BCAA, neovisno o brandu, tako i tako za sve njih prah pravi nekoliko firmi diljem EU, ovi samo stave svoj brand i eventualno okus.
BCAA je jedan od korisnijih suplemenata, okus gradi karakter i teško se topi (osobno koristim samo iBCAA upravo zbog ovog razloga) Da li se isplati, ovisi o količini koju dobiješ za te pare, realno ne vrijedi platit više od 250kn/kg za BCAA, 280kn/kg za iBCAA. |
|
Poseidon
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2015 Location: Zagreb Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
@goranchero
a reci mi gdje ti uzimas tako jeftino? i ja bih :p |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nezgodno pitanje pošto fitness.com.hr ima svoj webshop, pa ne bih htio reklamirati ijednu drugu online trgovinu ovdje.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |