Bazalni metabolizam |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tri kile na mjesec je moguce istopiti, ali moras znat da se najprije gubi voda, to ti je onih prvih par izgubljenih kila
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
@mala: sve se svodi na to koliko kalorija dnevno unosis. ako zelis tijelo iz snova, prebaci se na selektiranu prehranu i kalorijsku restrikciju. ako jedes "dobre" namirnice i ravnomjerno ih rasporedis na 5-6 obroka dnevno, i ako unosis manje kalorija od bazalnog metabolizma, izgubit ces kile, to je sigurno. izbjegavaj "masnu" hranu, ali nemoj izbjegavat hranu bogatu nezasicenim masnim kiselinama: biljna ulja, orasasti plodovi, masline i riba (takva hrana je zdrava za srce i krvotok) |
|
mala
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj odgovor me privukao... da li to ukljucuje neke specijalne treninge u teretani? Ja vjezbam doma, sobni bicikl, bucice itd... Imas li kakav odredjeni program vjezbanja za predloziti? |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam pitanjce (uvijek sam puna pitanja )
izracunala sam da mi je BMR š530, TDEE pošto idem 3xtj.u teretanu mi je 2372 hm.. e sad,ja nemoram skidati kile vec ostati na ovoj kilaži , koliko bi onda trebala unositi ?? nikako s tim cal unosom na zelenu granu... Nekako mi je prreeeeviše ti 2372cal,,, Jel ima netko( od cura ofkors) da unosi toliko?? kako izgleda jedan takav jelovnik?? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako se sad hraniš?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma cemu se zamarati time? Jedi normalno, ako vidiš nakon nekog vremena da ti kilaža raste, to ti je znak da trebaš malo smanjit kalorijski unos, a ako ti padne da ga moraš povecat. Nađi si sama neku sredinu, bez tog brojanja. Ja vec otprilike znam koliko cega moram pojest da budem sita i ostanem na istom. Ti kalkulatori su dosta neprecizni, nece svi trošiti isto niti toliko na treningu. To između ostalog ovisi i o intenzitetu treninga koji vjerujem nije uvijek na istoj razini :) Takav jelovnik je lako složit ako pratiš tablice kalorijskih vrijednosti, nađeš što misliš papat i zbrajaš |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
svakako pogledaj na jelovnicima, tamo pišem šta i koliko jedem |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
netko?? |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |