BCAA - kako nastaviti? |
Post Reply |
Author | |
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Veljaca 2013 at 20:51 |
Razbolil sam se u cetvrtak u redu za karte za srbiju i lijecnik je rekao nema mrdanja iz kreveta minimum tjedan dana...e sad meni na kutiji BCAA piše da kroz 3 i 4 tjedan (u cemu sam sad) da uzimam po dvije žlicice BCAA praha,a prije tog sam kroz 1 i 2 tjedan po jednu žlicicu uzimao. E sad,kad se nakon tjedan,tjedan i pol vratim treninzima da li da nastavim sa uzimanjem gdje sam stao ili idem iz pocetka?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja uzimam BCAA i u dane kad ne treniram.. ujutro i navece. a kad treniram i ujutro, navece, prije i poslije treninga. Uzimaj normalno kao kad ne treniras
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kad se razbolim ne uzimam nista i ne vjezbam,nego cekam da pregrmim,tad nastavim normalno po programu,sa vjezbanjem i prehranom,vjerovatno gubis dosta tekucine pa pij puno vode
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |