Beachbody Insanity |
Post Reply | Page <1 119120121 |
Author | |
Erinye
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.beachbody.com/
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
jazz25me, tvoju temu "Insanity mišljene" i odgovore sam preselio u glavnu temu o Insanity-u. Ovo je glavna tema za Beachbody Insanity i bilo bi dobro da svu raspravu imamo na jednom mjestu. Edited by Zoki - 15 Lipanj 2014 at 11:10 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tek si počela već si ne strpljiva :) Radi i trudi se... možda za početak je težak insainity..pogotovo jer većinu vježbu ne znaš prakticirati kako spada..pa se bojim da bih moglo doći do ozlijeda tokom izvođenja.. što nije prvi put da slušam od ljudi koji su ga radili...čak i iskusniji... Promjene će uvijek doći koliko si se zalagala i trudila...ali ih ne požuruj :) Savjetovao bih te da počneš malo se bazirati na svoje tijelo trenutno..kroz jačanje cor-a izdržaji neko brzo hodanje ili trčanje.. te pokušaji varijacija sklekova zgibova (jednog dana) propadnja i ostalo.... Imaš masu početničkih programa koje su zbilja progresivne i dobre... ostavi se malo skakutanja poradi na črvstini tijela ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na toj beachbody stranici imaju ti treninzi, ali nema nista besplatno gdje se to moze pogledati :/
|
|
Erinye
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
google, moj dobar prijatelj ;) https://www.youtube.com/watch?v=H6lbvC17OEk za insanity https://www.youtube.com/watch?v=y5mPEpBT_TQ focus t25 ovo su ti reklamni videići, ali možeš shvatiti i o kakvim se vježbama radi. ;) imaš na youtube-u i ljude koji vježbaju uz programe, ali samo vidiš njih kako vježbaju. |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, gledao sam takvo nesto
A cuj skuzio sam otprilike kakve su to vjezbe pa radim nesto slicno |
|
ero-sa-ovoga
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
preko torrenta se to sve da skinuti...kompletni rituali :D
|
|
Zoella
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze mi tko objasnit (moze i u inbox ako smatrate da je offtopic) prehranu tijekom insanitya? Danke schön!
|
|
beast_mode_on
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima možda tko da vani negdje vježba insanity? nemam mjesta u stanu ni za hulahop zavrtiti, tako da razmišljam da bi krenula negdje u parku ili prirodi vježbati... kakvih iskustava s tim?
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za sve koji vjezbaju ili zele poceti vjezbati insanity. Imam doma originalnu knjigu sa receptima koju sam dobila kada sam kupila insanity, pa ako netko zeli bez problema mu poslikam cijelu knjigu i posaljem. Hvala
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
kolateralnazrtva
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja biiii... :)
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Posalji mi tvoj email u privatne poruke pa cu ti onda sve poslati
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Alo ljudi...
JEste li probali insanity max 30 ? Kako vam se čini? Meni izgleda puno jači, kompletniji, bolji, u tih 30min
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
MirtaSeta
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2015 Location: Split Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon odradjenog Insanity programa, prebacila sam se na Insanity Max 30..vrhunski su i jedan i drugi s tim da mi je drazi Max 30 jer u tih 30 min nista nije razvodnjeno kao u Insanity programu ( malo rastezanja, malo vode, malo uvoda ) nego je bas naporan i "streight to the point ". Ako imam vremena onda uz tih 30 min odradim njegov "AB Attack" od 10 min koji dodje sa programom.Preporucam svakako :)
|
|
anastasija
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2019 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpisujem. Najbolji program koji sam ikada koristila. S daleko najboljim rezultatima. Definitivno nije za početnike, ali netko tko ima neku kondicijsku bazu - najtoplije preporučam
|
|
Post Reply | Page <1 119120121 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |