Beachbody Insanity |
Post Reply | Page <1234 121> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo i prikladna slika - beachbody insanity:
Nisam probao, al samo pozitivna iskustva cujem! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
TREING ME RAAAASTURAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Moram vam priznati da nikada, ali baš nikada nisam toliko puta stajala tokom jednog treninga! Stvarno te dovodi do ludila!!!! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlican je trening za stvaranje crobnog kapaciteta..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da li da se kao pocetnik upustim u to ili ne? Edited by Brunhilda |
||
mary--
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trening je stvarno savršen, ali je drugi mjesec brutalan. Listovi vrište
|
||
Dare to try
|
||
iluvar
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel ima tkogod da uprži doticne cd/DVD-ove ( intensity )
obzirom da u mom selu spor internet :) ja mogu ponudit cd/dvd-ove treninga s girjama ( Steve Cotter ), capoeira, shaolin kung-fu, pa neki bb treninzi :)) |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Skinuo sinoc s torrenta, izgleda zakon!
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav forumaši!
Insanity trening je veoma mocan trening, može se upustiti bilo ko u njega ali nece ni 30% moci pratiti shauna i ekipu, ja sam puno trcao jacao snagu povecao konediciju kroz ljeto, ali nisam ni približno u formi kao oni, 2 tjedna treniram insanity, unosim puno manje kalorije nego prije i nisam uocio neki rezultat, kao ni manjak kilaže...E sad neznam kakve se reakcije u mom telu dešavaju, dali ce neko znati? I dali je neko od vas postigao ikakav rezultat ovim vježbama? u mjesec - 2 mjeseca kako oni to kažu?! Hvala |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisi smio smanjiti kalorije.. Usporio si metabolizam valjda..
|
||
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ujutro-podne- oko š5h jedem sve normalno, kasnje ne jedem ništa a poslije jaceg treninga uzmem weider 80 plus...
|
||
mary--
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se tice rezultata, meni su došli tijekom drugog mjeseca, pritom mislim na kilažu i centimetre, a što se tice kondicije vec sam nakon dva tjedna osjetila napredak. Prehrana je naravno kljucna, pogotovo kod tako intenzivnog programa. Kao što ti je i Davor rekao, nikako ne smiješ smanjiti kalorije, a jako je bitna i dovoljna kolicina kvalitetnih uh.
|
||
Dare to try
|
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Mary
Koja je tvoja prehrana tijekom treninga? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo s ovime si sve rekao!!! Trebas imat dnevno oko 6 obroka. Npr. u 8, šš, š4, š7, š9.30, 22,,, Usporio si metabolizam.. baci se na citanje foruma i blog postova.. imas moj zadnji post koji govori o mrsavljenju... |
||
|
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
A šta s onim istraživajnima da je bolje jesti manje obroka na dan zbog ocuvanja organa?? to su neka ruska istraživanja, malo je offtopic ali šta mislite o tome'?
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne bih preporucila.... |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se za listove! |
||
Post Reply | Page <1234 121> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |