beast_mode_on |
Post Reply |
Author | |
beast_mode_on
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2014 at 15:22 |
Evo i mene... prasica koja voli pojesti šta ne treba, kad ne treba, a pogotovo koliko ne treba... Pozdrav svima, koliko vas ima
Ivana, Zagreb, debelo u 25oj. Dobro ne baš debelo, ali masno sigurno. 170cm, 63,5kg. Oduvijek sam bila sportski tip, između raznih rekreativnih sportova, trenirala sam odbojku i kickboxing. Nikad nisam nešto pazila na prehranu, no moglo mi je bit, dar dobrog metabolizma, valjda... Ali sam se naravno malo previše opustila, studentski život - tulumi, alkohol, brza klopa, a sve manje sporta... Stoga, moj cilj nije smršaviti 5 kila za 2 dana, ili skinuti špek sa škembice (ustvari je, al ššš). Moj cilj je promijeniti način života. Krenula sam na funkcionalni trening, 3x tjedno, polako pokušavam korigirati prehranu te moj metar nakon 3 mjeseca kaže 4,5 cm manje u struku, a i želucu se sviđa što mu dajem manje obroke češće, pa me ne bruka po cesti s trudničkim izgledom. (kilažu baš i ne pratim, nije mi to neko mjerilo) Eto, toliko za upoznavanje od mene... Nadam se da je ovo početak novog životnog stila... i da ću pohvatati bar neke stvari ovdje... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |