Bedra |
Post Reply |
Author | ||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2009 at 20:09 |
|
kako zategnuti unutarnji dio bedri??
probala sam sa onim vježbama tipa škarica i sl. al neide kakve druge vježbe? trebala bi ujednaciti nekako taj unutarnji sa ostalim dijelom! |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda sumo squat? Ono - raširene noge, sa stopalima okrenutim prema zidu možda, pa ideš gori, doli...
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda svi oblici cucnjeva i iskoraka?
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cucnjeve nemogu (nešto mi u koljenu puca),pa cu probat taj sumo squat i nastavit sa iskrakom! hvala!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja tvrdim da možeš cucnjeve!!! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad me podsjecaš na one shamane |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerovatno ti znaš, ali za one koji ne znaju, kad radiš cucnjeve da ne bi kolinu štetilo, tijelom cucanja kolino mora biti u razini sa gležnjom, ne smi prilazit... |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne smi prilazit što?
p.s da.. definitvno glavna stvar je da koljeno ne prelazi prste noge.. ako je tkao nemate se što brinuti za zdravlje koljena! naravno zagrijavanje ravna leđa i opcenito ostale stvari, necu govoriti.. |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa dobro na to sam i mislila sad cjepidlaciš
|
||
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radi cucnjeve i leg press sa stopalima okrenutim prema van. |
||
Shut up and SQUAT!
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
i iskorake
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro Ily...možda ne može sad odmah cucnjeve...no može krenuti sa mini cucnjevima..opcenito pojacati quadriceps i stražnju ložu...i kroz 2tj krenuti i sa cucnjevima....
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |