bench klupica |
Post Reply |
Author | |
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2009 at 21:21 |
dal se isplati kupiti bench klupicu - nasla sam jednu koja mi se svidja po cijeni od nekih 750 kn na njoj se može izvoditi nožna ekstenzija i fleksija (bar mislim da se to tako zove - ne znam ja te nazive - uglavnom za kvadricepse i zadnju ložu vježbe) i vježbe za prsne mišice sa šipkom i onak -isto ne znam naziv - skupljane ruku sa strane (ne znam kak da drukcije opišem vježbu) i da li mi je to uopce potrebno - mislim jel isti ucinak vježbanja na tome kao i zamjena tih par vježbica s kucnim vježbama bez ikakvih sprava? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj savjet ti je da kupiš bolje bucice neke na kojima možeš povecavati kilažu! bench je dobar ali za jednu curu nepotreban, možeš lijepo ojacati prsne mišice i bez njega kao i odlicno vježbati noge!
|
|
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se s Iluvatarom, bucice are the way to go!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta je Ily...osjecaš se ugroženo ako bi cura malo benchala...hahahaha......
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Auuuu, nije da palim vatru ali ovo..ovo je bilo too much hooot |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uopce ne pališ vatru...;)) Nebi ti nikako...ne ne....
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
"nije da palim vatru, al ovo bi i konja uvrijedilo.."
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Daj vi...ne izmišljajte...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |