Besplatna Kettlebell radionica 20.10.2012. |
Post Reply |
Author | |
Snaga.hr
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Listopad 2012 at 09:03 |
Kettlebell Team Sparta organizira još jednu u nizu besplatnih kettlebell radionica s ciljem širenja znanja o kettlebellu i vježbanju s njim kao rekvizitom za sport, fitness ili rekreaciju. Osim Kettlebell radionice zainteresirani mogu probati i trening Lok Yiu Wing Chun Kung Fu-a te kao šlag na tortu i tradicionalne vježbe snage i pokretljivosti! Kettlebell radionica je besplatna za one koji se prvi put susrecu s kettlebellom i do sada nisu bili polaznici naših treninga i radionica. Za ostale sudionike radionice cijena je 30kn. Tema radonice za pocetnike je upoznavanje s kettlebellom i osnivnim vježbama a napredniji ce probati sportski trening (kettlebell sport) u disciplini po izboru.
09:00-11:00 Wing Chun seminar 11:30-13:00 Kettlebell seminar 13:15-14:15 Tradicionalne vježbe za snagu i pokretljivost Pozdrav! |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kud 5 dana prije mi stavite !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Snaga.hr
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvonimire,
treninzi su od ponedjeljka do cetvrtka u 19h, a imamo i jutarnju grupu od 10h (utorak, srijeda, cetvrtak) tako da možeš doci na bilo koji termin, jer je prvi trening besplatan! :)
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam iz zg-a pa je to problem tako je bilo i prošle godine !
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Možda i dodjem moram razmisliti , dali se ja moram najaviti ili tako nešta
Edited by Zvonimir Brle - 15 Listopad 2012 at 22:14 |
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
Piše u prvom postu... prijave na [email protected] Vidimo se
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ti se ide došao bi bez obzira ne sve, Sisak je 45 minuta od ZG Znam da decki kvalitetno i dobro rade pa ti mogu samo preporuciti da odeš, a posebno svima koji doma vježbaju uz razne dvd-e i slicne igrice da odu i odrade konkretni trening pa ak ništa drugo da nauce nešto što ce moci primjeniti kasnije sami i maknu se od roza bucica i dvd-a.
Edited by The Phoenix - 16 Listopad 2012 at 12:00 |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Omg pa naravno da mi se ide, budem danas javio baš sam se sad zagrijao za to
P.S. : ja sam 20 km od siska
|
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
Brle, svi vec znamo za tvoj problem s prijevozom
vise informacija o samom dogadjaju http://www.snaga.hr/news.aspx?category=7ffc5096-b2cc-4f5a-be56-e090eccbbe89&articleid=9067674a-47e2-4704-8345-a35d950c17c3
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nije problem sa prijevozom (50 kn), sutra se definitivno javim i nadam se da se vidimo u subotu
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakav je bio odaziv ženske populacije na vaše dosadašnje kettlebell radionice?
|
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
do sad je bilo oko 40% cura. U zadnjoj je bila jedna cura (zbog bolesti nisu dosle 3 cure).. u svakom slucaju ima cura :)
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
u redu, hvalaaa!
možda se onda i vidimo... |
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Necu nažalost doci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
Šteta, ali bit ce još radionica.
|
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
Kettlebell Team Sparta organizira kettlebell radionicu 21.11.2012. u 19:00h u prostorijama Kettlebell Team-a Sparta, Kljucka 12, Trešnjevka, Zagreb.
Radionica je besplatna za sudionike koji se prvi put susrecu s kettlebellom. Za one ostale, malo iskusnije cijena radionice je 30kn. Program radionice za pocetnike je upoznavanje s kettlebellom, zagrijavanje i uviježbavanje tehnike i principa osnovnih vježbi. S naprednijim sudionicima ce se raditi individualno, ovisno o njihovim trenutnim mogucnostima, ciljevima i potrebama. Prijave i informacije na [email protected] |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |