Besplatna Kettlebell radionica š2.šš.20šš. |
Post Reply |
Author | |
Snaga.hr
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Studeni 2011 at 21:09 |
Besplatna Kettlebell radionica ce se održati š2.šš.20šš. od š4:00 do
š5:30 sati. Napredniji vježbaci ce probati sportski trening (kettlebell
sport) a pocetnici i nešto manje iskusni ce se upoznati s girjom i
osnovnim vježbama.
Sudionici radionice ostvaruju poseban popust na kupnju girje! Prijave i informacije na [email protected] ili na 098 š379 6šš |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa daj malo prije najavite to, hoce li biti šta kod zimskih praznika ( za ucenike ) to doba msm
|
|
Snaga.hr
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvonimire, prvi trening u klubu je besplatan, dakle radionica ti moze biti i svaki dan od ponedjeljka do cetvrtka od š9h :) samo se trebas odlucit doci, ako hoces mogu ti najaviti radionicu u jednu srijedu u š9h za 2 mjeseca, ako ti je tako lakse :)
Inace, treninga ima svim danima osim kad je praznik na dan treninga, dakle bit ce ih |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja sam ti srednjoškolac iz okolice siska do zg-a imam š00 km ( nije puno , al za mene je )
najbolji termin bi bio negdje kod zimskih praznika , msm i ovo je dobar termin ali sada jednostavno nemam vremena zbog ucenja !
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |