Bezobrazluk Overseas osoblja! |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2013 at 09:52 |
Vec me duže vrijeme živcira njihova hladnokrvnost pomocu koje duzimaju ljudima pare bez isprike.
Još nikad nisam doživio da mi dostava vrati 1,2,5,6kn, nikad nemaju sitno, onda popustim pa kažem aj drugi put, bar da se zahvale na kunama. Tako da ono zadnje navedeno " Reci hvala dostavljacu" u mom rijecniku ne postoji, upravo zbog bezobrazluka. Mada mi je jasno da svatko uzima lovu na svoj nacin. |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
to sam i ja primjetia jednom mi nije ima vratit 10 drugi put 5 mislim ok jednom da se dogodi ali ovo je cisto bezobrazno zato sad tocno mu dam i gotovi
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
istina,zato ja unaprijed razmijenim lovu,i priredim tocan iznos
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da jasno je to da novac treba prije razmjeniti i dati tocno..Ali desi se tako da me zatekne u poslu pa nemam..e onda je veselje..jedna takva firma sa uvijek praznim novcanikom, i samo odu ko hijene..
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je dostavljac bio jako simpatican i drag i bio jako sretan kaj mu imam tocno za platiti, presretan da ne mora negdje trcati razmijeniti.
A morao je pjeske do 3. kata (neki se na to zale inace haha) |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja san 2 puta ostavija kunu jer mi je glupo da mi vraca kunu, a ugl nisan zasad ima takvih problema vjerojatno ovisi od osobe do osobe
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
i meni neka kao finta sitno,ja uvijek imam sitno,jos me trazi balavac da mu dodjem kod stadiona da on ne stigne,i ja mu kazem ako neces doc nema problema,vrati paket i to je to,ma da cu ti ja dolazit po paket da ne bi,za pare isto
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I nama dolazi Overseas svaki dan, zaista ovisi tko je na dostavi - znaju biti ljubazni i to, dok ponekad i hladnokrvni. Sve ovisi od mjesta do mjesta. Generalno, imamo dobra iskustva. Moj prijedlog je da pripremite tocan iznos, tako necete morati "ostavljati" novce dostavljacima.
Edited by Zoki - 24 Sijecanj 2013 at 22:24 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
blackrosegul
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2015 Location: Pakistan Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali desi se tako da me zatekne u poslu pa nemam..e onda je veselje..jedna takva firma sa uvijek praznim novcanikom, i samo odu ko hijene..??
|
|
Unlock the key of your succeslearn spanish for free and testking.By using our Learn Spanish
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jednom sam morao ostaviti oko dvadeset kuna, kaze nemam sitno, hocete mi ostavit za kavu...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako probajte unaprijed pripremiti tocan iznos za platiti.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Aura
Cita FAQ Joined: 17 Rujan 2015 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Valjda sve ovisi o dostavljaču, ja nisam imala problema do sad. Uredno mi vrate kusur i ljubazno pročavrljaju sa mnom.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |