Bezuspjesno mrsavljenje |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
newcarriebradshaw
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok,Hvala
|
|
newcarriebradshaw
Post Options
Thanks(0)
|
Petra sta je ovo,neki "magicni sejk"hvala tebi ali ja ne pijem nista za mrsavljenje,sejkove,tabletice i te stvari.
|
|
petra2011
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2011 Location: Sjedinjene Drľa Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je pomoglo
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Petra ajde prekini molim te ljepit te gluposti u svaki post koji napišeš jer cu pocet brisat. Ovdje ima i previše savjeta za pravilnu prehranu. Ako želiš doprinijet nekim svojim savjetom onda to i napravi ali otkad si došla samo sipaš taj link i kuneš se u njegovu djelotvornost - ne znam šta je, neda mi se ni gledat al vec mi je navrh glave došlo vidjet ga na 20 razlicitih mjesta.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sat vremena na kucno biciklo na prazan stomak i sređena prehrana (ujutro zobene, za rucak neko meso i npr riža, grašak i ti fazoni a za veceru samo proteini; između bademi, neko voce al ne previše) ima da te uništi... Meni je trebalo 2-3 mjeseca da se potpuno transformišem... Sletio sam bio preko š0 kg al evo nakon godinu dan nezdrave prehrane ponovo sam na staroj kilaži...
Prije 4 dana ponovo sam krenuo starim režimom i vec lagano primjecujem prve rezultate :) Bitno ti je izbacit sve grickalice, sve slatkiše, cak ni kafi ili caj ne piti sa šecerom, izbaciti prženo, kruh jesti samo za rucak al veoma malo... Ako budeš pažljiva ja ti garantujem drasticne rezultate za 2 mjeseca... Nema tu baš previše filozofije :) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Unos kalorija manji od potrosnje i to je to..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
newcarriebradshaw
Post Options
Thanks(0)
|
Ovih dana imam jedan ogroman problem,sestra mi je u bolnici,non stop sam pod stresom,pojedem nesto jednom dnevno samo da ne padnem u nesvjest,nemam apetita,na treninge nisam isal 7 dana.Nadam se da ce njoj biti bolje a onda cu i ja sve popraviti,sad jednostavno nemam ni snage ni volje,nadam se da me razumijete.
|
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žao mi je...Ipak moraš vodit brigu o sebi...Tvojima je dovoljna briga sada oko tvoje seke...Brigom o samoj sebi njima lišavaš jednu brigu...Moraš papat!! Od srca ti želim da sa sekom sve bude ok!
|
|
newcarriebradshaw
Post Options
Thanks(0)
|
Vratila sam se ponovo na pravi put,vratila sam se na treninge u teretanu s tim sto ujutro vozim bicikl š h i jeem po pravilima znaci: ujutro zobene + jogurt+voce,
medjuobrok: voce i jogurt rucak : kuhano meso i povrce,salata medjuobrok :posni/povrce vecera:meso/salata ili posni i bjelanca |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
cestitam, draga moja!! Baš sam sretna zbog tebe! Kako je seka?
|
|
newcarriebradshaw
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Smajlice,seka je dobro,ona je trudna pa se bilo nesto iskomplikovalo ali sada je ok.A cim je ona dobro i ja sam,
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Bice to sve ok, vidjeceš! To je sve samo još jedna vanredna situacija u njenoj "vanrednoj situaciji"! Nadam se da ce se sve to fino stabilizovati i da se nece ponavljati! A ti cuvaj svoj ritam i keep goin'!
Big hug! |
|
newcarriebradshaw
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da javim prve rezultate,vagala sam se juce i imam 79 kg,jos nisam mjerila obime ali nadam se da su i oni u minusu
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
ceestitaaaam!!! Samo guraj!
|
|
newcarriebradshaw
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti znam da je to vjerovatno pola voda ali lijepo je ponovo vidjeti broj 7 na vagi.Obime cu mjeriti danas,pa javljam i to.
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |