BF |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
OOOOOOO KAKVA LUUUUUDA!!!! Pa koliko tebi treba prava!!!! Koliko ti vjezbi odradujes za noge?! Pazi samo da ne pretjeras.... Lijepo je vidjeti cvrste noge, ali one se ipak najlakse "nabildaju", a mislim da to za cure i nije neka fora. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mijenjaj PROGRAME, a ne sprave. Ako ti ipak treba jos koja vjezba, moja najdraza i najucinkovitija je cucanj (iskorak) s jednom nogom na klupi. Poprilicno je tesko, ali je stvarno ucinkovito. |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ja sam skuzila kako su oni rekli da vjezbe, ako radis iste, postanu neucinkovite.. pa zato.. onda sam valjda krivo shvatila.. mislim meni ovo nije malo.. al to dugo radim vec pa sam zato mislila..
ok, thx, pokusat cu ;)
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Mi ti na crobiku npr. neko duze vrijeme radimo trbusnjake na isti nacin i onda nam instruktorica samo zamijeni redoslijed vjezbi. Priznajem da nisam vjerovala, ali stvarno ima ucinka. |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ja to svaki put mjenjam ono zavisi di ima vise mjesta za razgibavanje, pa onda od najblizih sprava i krenem :)))
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Bas, prisilno mijenjanje iliti "uhvati spravu koja je slobodna"!!!!! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |