Biblija zdrave prehrane! (recepti) |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji je naziv knjige + koji je autor? Mi trebamo puuuunooo recepata, ne koji... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne radi link kad ga postavim pa evo ovak
http://www.amazon.com/Mens-Health-Muscle-Chow- Workouts/dp/š594865485/ref=sr_š_š? ie=UTF8&s=books&qid=š277š29506&sr=š-š Edited by The Phoenix |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Check this out --> Cheap Healthy Good
Svašta ima, cak i nutriciju za svaku namirnicu u receptu u cijene i $ Kad uhvatim vremena, prevedem nešto. Edited by chaxy |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni se sviđa ova Dalilina ideja za little snack! ja kad trebam ideju za jelo onda mi je bitno koliko sam gladna i koje je doa dana - je li rijec o glavnom obroku ili o međuobroku, zato mi je najjednostavnje pretraživati pod rucak/vecera/međuobrok dorucak su mi uvijek zobene pa me ta kategorija ne zanima možda da bude jutarnji snack, popodnevni snack i kasni/vecernji snack? da se mene pita ja bi napravila kategorije: *glavno jelo S (light varijante, tzv. jako zdrave) *glavno jelo M (prosjecni obrok sa idealnim omjeom P, Uh i M) *glavno jelo L (jela koja su za one koji su na masi i one koji su jako gladni i žele si priuštiti 'jaci', a opet zdravi i fitobrok) *prijepodnevni međuobrok *popodnevni međuobrok *vecernji međuobrok *deserti *pica *shakeovi ... |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja se slažem sa Bliom uvedite tako
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Blia
I po meni je ovo najkonstruktivniji komentar bio |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sredila sam propuh u glavi pa ocela razmišljati, tko zna do kakvih cu sad ideja i zakljucaka dolaziti |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar prijedlog, no rascjepkavanje glavnog jela (to je vjerojatno rucak) na više kategorija je malo zeznuto. No, sviđa mi se ideja. Uz to, međuobroke bi definirao kao obroke, pa nek si netko smanji kolicine i napravi si međuobrok. Vecera je obrok, nije međuobrok. Zato sam reagirao na to. Ok, gdje sad pronaci najvece kolicine recepata uz definirane kcal i omjere? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moja politika zdravog je ova:
-izbacit masnu spizu -uvedeš povrce i ribu -ne jedeš fast food i pekara proizvode -pojedes ono samo sta stane u pijat(repete iskljucene) -voca dosta i raznolikog -dosta tekucine uzimat,ali izbjegavat gazirane sokove -pazit na unos soli u organizam -uvest aktivnosti -jest za stolom a ne ispred tv i kompjutera -nakon obroka otic u setnju ,a ne ic lec -bili kruv zaminit crnim sa sjemenkama -obicno uje zaminit maslinovim,a kvasninu jabucnim octom ili sokom limuna to je to!!! |
||
alenzg84
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tocno tako....
|
||
castanya
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel ima tko kakav dobar recept za sojine ljuskice? Nemam pojma kako da ih pripremim
Edited by Zoki - 19 Lipanj 2013 at 00:08 |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |