Biciklista treba pomoć |
Post Reply |
Author | |
Giant
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2018 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Kolovoz 2018 at 21:15 |
Pozdrav svima, novi sam ovdje!
Imam 30 godina.. uhh već toliko visok sam 181 i težak 66kg Rekreativno vozim cestovnu biciklu oko 150-250km tjedno Od kada sam počeo voziti aktivnije apetit se naglo otvorio i jedem 5 obroka dnevno te sam se digao s 62 na 66kg čim sam počeo jesti i trenirati.. sad stojim na 66kg. Treba mi pomoć oko prehrane.. Moj dan se sastoji od sljedećeg jela: Doručak 6:30 mlijeko i zobene s voćem.. (više neću piti mlijeko jer je smeće, i to i sojino mlijeko, sve gmo.. kao da pijem vodu) 10h marenda pola štruce kruha i mortadele 14:30 ručak. skuham si pileću juhu, salatu od povrća, tikvice pržene na tavi, pire krumpir, blitva. ili pašta+meso itd.. riža 16h pojedem jaje na salatu s rižom, odem voziti oko 18h 19h večera riža s mixom od paprike, rajčice, luka, mrkve i sve to s jajima. Znam da je jako loša prehrana.. zato vas molim za pomoć. Pročitao sam FAQ ali ja trošim jako puno kalorija i FAQ nije dovoljan za mene :D Uz sve to pijem Whey poslije vožnje i koristim iso napitak tijekom vožnje. Zaboravih napomenuti a vozim svaka 2-3 dana.. dam mišićima odmor 1-2 dana.. ovisi o vožnji. Znači meni je cilj da dobijem malo kila, a opet mi to i nije toliko bitno, važno mi je da jedem zdravo. Edited by Giant - 12 Kolovoz 2018 at 21:33 |
|
Giant
Post Options
Thanks(0)
|
Pitanje je: Da li trebam whey i koliko? hvala
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav! Whey bi lijepo nadopunio doručak A što se ostalog tiče, it's simple - treba jesti više, ako su ti kile bitne Ako nisu, onda samo biraj zdravije :) U svakom od ovih obroka imaš prostora za još - više proteina (u marendi, ručku, obroku prije vožnje - to govorim za ovaj primjer), a vjerojatno i više ugljikohidrata. Pa pokušaj povećati količine tamo di ti neće previše opteretiti probavni sustav ( tipa zobenih za doručak recimo ili nakon vožnje). Povećaš unos hrane - pratiš što se događa - držiš na istom, povećaš ili smanjiš hranu - pratiš što se događa - držiš na istom, povećaš ili smanjiš - i tako dalje |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Giant
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I drugi put
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Giant
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jedem ko blesav, stalno gladan, više ne jedem iz tanjura nego iz zdjele..
Gornji dio tijela mi se dosta popunio... kod ključne kosti se više ne vidi rupa i noge su malo veče, sex je bolji i tako.. ide sve! :) |
|
banan
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2017 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
u 4 dana ti si sretan covjek
Edited by banan - 17 Kolovoz 2018 at 21:41 |
|
Giant
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, ma nije u 4 dana.. vozim ja od veljaće ove godine.. 4 i 5 mjesec je bila pauza zbog ozljede ahilove tetive.. sad ide ko ludo :)
danas 50km 30km/h prosječna... sutra lagano 30km.. a prekosutra do poreča 100km ukupno.. i onda dan odmora..dan vožnje.. itd |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Pfffff, top!
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |