biciklistica - zahtjev za ban |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
thanx Zoki, za dobrobit cijelog foruma jer je ova stvarno prešla sve granice...ja ne znam ko nije dobio svoju porciju
I dobro da si otvorio temu, mada mislim da nece bit toliko potrebno jer je ovo stvarno prvi slucaj u ove 4 godine što sam ja ovdje. Zna netko reagirat malo žešce ali se to uglavnom izgladi jer proizadje iz krivog shvacanja. Ali ovo je neuništivo brate |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tužan nacin za voditi razgovor ali hajde, makar ti je rekla ?draga?!
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a legendo,vidi, to nisam ni vidjela od ovih ostalih pridjeva, stopilo mi se s njima valjda
Meni je samo ostalo visit u zraku ovo sa kopiranjem postova, žao mi je da mi to bolje nije objasnila što zaboga pod tim misli, ocito sam stvarno tuka kad ne kužim Ne, stvarno..ovo je bilo iz cistog mira, da je bio odgovor na neko moje vrijedjanje ajde, mada bi i onda bilo brutalno i nisko...al ono..dodjem, otvorim inbox i bum....sreca da sam se njoka najela prije pa sam bila uspavana i smirena Edited by Gym_girl - 22 Travanj 2013 at 09:43 |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bolesno.Vlastite frustracije se najlakše lijece na drugima. Treba to banirati i iz života,a ne samo foruma. |
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
njoke kažeš? To nisam dugo jeo!
Jednom sam ih poplašio s onim ?sladkim grehom ? -tekuca cokolada za sladolede itd, bili su zanimljivi! Nije jasno to s kopiranjem, možda gospodja misli na quotanje? Nznm ja ništa |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmmm...ne mogu vjerovati
Javila mi se još prije par dana na pp... razmjenile smo par poruka, cinila se kao ok osoba...
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
rioso, njoke, njoke! blažene none ..i nakon njih još one slatke...knedlice...ufff....ko bi se ljutio nakon toga, voliš cijeli svijet
Nije ni meni jasno kakvo kopiranje, ja do onog dana kad je otvorila temu nisam ni vidjela njene postove nigdje, tek sam kasnije išla gledat i vidjela da je i druge napadala......no dobro... Slavonka, tebe voli Ok, ja kužim da ti ne može svatko odgovarat ali ovakav rjecnik nebi nitko zaslužio pa da je ne znam koliko iritantan nekome. |
||
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobila je suspend po svom nicku / accountu. Nije po IP adresi. Edited by Zoki - 22 Travanj 2013 at 12:17 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
uh, znaci možemo je ocekivat nazad, u osvetnicki pohod
|
||
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ummmm, zašto možeMO? Ti si na meti! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam vec prije predložila da registracija na forum ipak traje alo duže od 2-3 klika... i da budu potrebne lozinke od admina,pa ce se ovakve stvari ipak manje dešavati... ao ništa...bar se nce tek tako vratiti....
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se Edited by bebolina - 22 Travanj 2013 at 16:59 |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mora da su joj bicikl ukrali...pa joj nije bio dan :/
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tek sad ovo vidim a koji je razlog bana? :)
Oke procitah i nadjoh :) Al sam se nasmijao, ovo je baš bio noob rage kakav vidjam svaki dan (necu rec di) tako da mi je presmiješno :) Al da ban definitivno :) Edited by White_Insane - 14 Svibanj 2013 at 23:32 |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš gledam tko je najnoviji clan foruma kad ono Bikegirl
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |