..big daddy treba pomoc.. |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcanje ti je cisti kardio,i ako ga budeš prakticirao svaki dan gotovo sigurno ceš izgubiti uz salo isto toliko i mišica,a mišice nije lako dobiti,uostalom oni troše enrgiju,pa ih moraš cuvati.Ja bih na tvojem mjestu uzeo ove vježbe:http://fitnessangels.net/zapocnite/.Radi koliko možeš i vidjeti ceš napredak.Dakle svaki drugi dan vježbanje.U dane izmedju možeš ici u šetnju koliko god imaš vremena i volje.Dali si izracunao koliko kalorija trebaš dnevno i dali se držiš toga da unosiš cca 500 kalorija manje?Pij zeleni caj.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dobro, nemojmo baš tako crno bijelo Gubitak mišica, a pogotovo onaj razmjeran mastima, ovisi o malo više toga nego cistom trcanju samom za sebe. Ja sam to spomenula radi cistog opterecenja na zglobove ne radi trcanja samog. No, znam kako je voljeti nešto pa eto....puštam na volju ;) U svakom slucaju, nekog treninga snage bi se bilo pametno držati. Hoce li to bit od andjelica ili nešto trece, kako god, osnove su uvijek osnove kako god bile posložene. Samo polako, sve je to cista logika |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |