Bildanje i mrsanje zajedno ? |
Post Reply |
Author | |
reginaldo
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2011 Location: Tuzla Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2011 at 22:09 |
Pozz.Ovako,idem u teretanu i u zadnja 2 i po mjeseca sam skinuo oko 9kg,prije sam i bildao pa sam se kao malo izdefinisao sad hehe .E sad planiram opet pocet bildat ali razmisljam uzet neke suplemente kao npr. aminokiseline i L-carnitine da i dalje gubim masti,naravno i uz poboljsanu ishranu.Treniram Muay-Thai 8 mjeseci,znaci plan bi mi bio bildanje(cilj=dobijanje misicne mase) sto znaci 3 puta sedmicno Muay-Thai treninzi i 3 puta sedmicno bildanje.Sad me zanimaju vasa iskustva sto se tice ovog mog cilja,da li bi mi bilo tesko dobiti misicnu masu zbog kardio treninga ili tesko smrsat zbog bildanja i ishrane koja prati bildanje (velik unos proteina i UH) ? ? Pozz
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ides bildat tesko da ces gubit masti dok bildas,ako ides se definirat otic ce i nesto misica sve ovisi koliko je kvalitetno definiranje,od suplemenata ti je osnovno whey(+dekstroza)
|
|
reginaldo
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2011 Location: Tuzla Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha,hvala.Mislio sam da mogu zbog 3 puta sedmicno kardio treninga(Muay-Thai) :)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi volija vidit nekog ko dobiva misice a da ne dobiva,odnosno gubi salo
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |